Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa seduci femeile in functie de zodie

Cum sa seduci femeile in functie de zodie
Compatibilitatea zodiacala este considerata de multa lume a fi secretul unei relatii reusite, fie ca este vorba de una de prietenie sau amoroasa. Daca vrei sa afli mai multe din acest domeniu, citeste mai jos sa vezi care sunt caracteristicile femeilor din fiecare zodie in parte. S-ar putea sa fie si unele lucruri pe care le cunosti prea putin.


Femeia Capricorn
Independenta este esentiala pentru ea. Uraste sa fie fortata sa leneveasca si nu se va linisti pana nu-si va implini ceea ce si-a propus. Este foarte activa si plina de viata. Nu ii place sa aiba sef. Iubeste o conversatie inteligenta si se da in vant dupa un partener care este bine imbracat. Se simte atrasa de cel mai puternic si mai frumos barbat, neluand in calcul partea emotionala. Poate deveni si geloasa, ceea ce ii provoaca mare nefericire.
Femeia Taur
Are o prezenta foarte feminina, dar este extrem de puternica cand vine vorba de emotii. Se descurca bine in situatii dificile. Este introvertita si isi alege prietenii cu atentie. Este de incredere si tine mult la cei din jurul ei. Este incapatanata si nu renunta la ceea ce crede ea ca este corect. Femeia Taur este conservatoare si, de aceea, prefera de multe ori confortul propriei locuinte. Prefera naturalul artificalului: flori adevarate, matase adevarata. Nu face nimic din obligatie.
Femeia Gemeni
Este foarte vorbareata. Isi doreste mereu sa se exprime si de aceea este un bun comunicator. Ii place sa calatoreasca si sa descopere noi locuri, sa dobandeasca experiente inovatoare. Este usor de abordat si foarte prietenoasa. Are o perspectiva optimista asupra vietii. Va fi mereu un copil in inima ei, are multi prieteni si afiseaza o personalitate diferita in fiecare dintre grupurile pe care le frecventeaza.
Femeia Rac
Este simbolul fragilitatii feminine. Ii place sa se alinte si sa se simta bine in propria casa. Este intuitiva si posesiva. Odata ce ai ranit-o, se va retrage in propria cochilie si nu-ti va mai vorbi. Femeia Rac este atractiva, cu ochii mari si expresivi. Foarte emotiva, profund reflexiva si poate cadea usor in depresie. Familia este prioritatea ei. Este cea mai devotata iubita. Merge pana-n panzele albe pentru iubit si familie. Numai ca trebuie tratata cu multa dragoste. Vrea sa fie laudata, pretuita, imbratisata tot timpul.
Femeia Leu
O persoana extrem de versatila, blanda la inima si cu initiativa. Are multe abilitati, umor, curaj si sensibilitate. Cu o vointa puternica si dorinta de a se realiza in viata. Trebuie sa o adori si sa o complimentezi excesiv. In schimb, va face tot ce vrei tu. Are un suflet extravagant. Ii plac lucrurile scumpe si vrea sa fie alintata de toata lumea. Desi ii place sa fie in centrul atentiei, are uneori nevoie sa fie singura sa-si incarce bateriile. Independenta, nu se agata de nimeni si ii place un partener cultivat si bine crescut. 
Femeia Fecioara
O combinatie de frumusete si inteligenta, cu mult curaj, femeia Fecioara este o persoana foarte decisa. Odata ce ia o decizie, munceste din greu sa-s atinga scopul, fara ca nimic sa nu o opreasca. Rationala, inteligenta, un amestec de emotii si pasiune. Trebuie sa-i argumentezi totul logic, altfel nu te va crede. Poate fi blanda si fermecatoare, dar si puternica si curajoasa. Acum te alinta, pe urma te critica. Devine mai atractiva la mijlocul vietii. Are o minte foarte pura, dar nu este naiva.
Femeia Balanta
O personalitate remarcanta, cu o prezenta coplesitoare. Femeia Balanta este foarte frumoasa, este constienta de asta si se straduieste din plin sa-si mentina trupul armonios. Este greu de citit, asa ca poate parea neajutorata la un  moment dat, ca imediat dupa aceea sa iasa in fata stapana pe situatie. O persoana diplomata, Balanta abordeaza cu tact situatiile. Pare indecisa, caci ii ia mult sa cantareasca argumentele pro si contra. Are o putere de analiza fantastica. Este cunoscuta pentru gratie, rafinament si frumusete, dar si pentru dezgustul fata de ce e neatragator. Cultivata si manierata, aduce o nota de eleganta mediului in care se afla.
Femeia Scorpion
Este greu de descifrat si este din ce in ce mai misterioasa pe masura ce o cunosti. Are abilitatea de a citi mintea oamenilor, ceea ce o face si mai isterioasa. Secretoasa din fire, fie iti devine cel mai bun prieten, fie cel mai rau dusman. Are ochii intensi care vad prin tine. Posesiva si geloasa, se va razbuna daca o superi.  Citeste mai mult despre caracteristicile femeii scorpion
Femeia Sagetator
O persoana cu inima deschisa, spune ce are pe suflet, este cea mai onesta dintre toate semnele zodiacale. Ii place sa calatoreasca si sa exploreze. Este aventuroasa si si nu poate sta in acelasi loc multa vreme. Este extravaganta, impusiva, nici macar nu se uita la eticheta. Cand ete nervoasa, il face pe interlocutor sa se simta respins. Face remarci sarcastice, dar uita repede supararea. Are repede incredere in oameni si este ranita des. Onesta, cu idei limpezi.
Femeia Capricorn
Muncitoare si foarte abila pentru posturi de conducere. Independenta, ambitioasa, cu cont in banca. Se controleaza bine, ceea ce ii si aduce succes in cursul vietii. Barbatul ei este un bun valoros, nu un punct slab, deci acesta este neaparat onest, cu bani si statut social. Odata indragostita, va face tot pentru barbatul ei.
Femeia Varsator
Sparge normele si regulile feminitatii. Va face tot din jurul ei sa para demodat. Trebuie tratata cu respect. Sensibila, intelectuala, directa si inimoasa cu cei apropiati. Are sperante mari pentru umanitate si va munci progresiv catre idealurile ei. Are multe interese ceea ce o va face sa se simta confortabil in orice grup se va integra. Nu are are incredere in sine si tinde, de aceea, sa devina religioasa. Are nevoie de dragoste si afectiune, dar in termenii dictati de ea.
Femeia Pesti
Simbolul romantismului, femeia Pesti are mare nevoie de dragoste si protectie. Este visatoare si separa greu realitatea de fictiune. Nu domina, dar nici nu-i place sa fie dominata. Este plina de compasiune fata de cei cu probleme. Creativa, isi folsoeste abilitatile in muzica, arta si alte moduri de exprimare artistica. Intuitiva, feminina si senzuala, combinatie care ii face pe barbati sa li se inmoaie genunchii. 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.85 din 5 - 13 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre zodii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre zodiac

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre horoscop

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
In cautarea unei diete echilibrate si sanatoase, fulgii de ovaz sunt un aliat de nadejde pentru cei ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0