Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Alimente recomandate pentru elevi inainte de examene

de Sunt Fericita la 2014-06-17
Alimente recomandate pentru elevi inainte de examene
Perioada dinaintea examenelor nationale este una agitata, tensionata si supraincarcata pentru micuti, iar parintii trebuie sa faca tot ceea ce stiu mai bine pentru a-i sustine.


In afara de sustinerea morala si stabilirea unui program de studiu, parintii trebuie sa se preocupe in aceasta perioada si de alimentatia micutilor, care trebuie sa fie usoara si sanatoasa.

In perioada in care depunem un efort intelectual mai ridicat decat de obicei, organismul nostru are nevoie de sustinere, pentru a da randament maxim, de aceea, alimentatia trebuie sa fie aleasa cu grija.

Micul dejun

Un mic dejun pentru elevi este indicat sa contina carbohidrati, calciu, minerale, vitamine si proteine. Va recomandam un bol cu lapte de cereale/ un ou fiert cu branza si o felie de paine prajita/fructe si legume.

Pranzul

Pranzul nu trebuie sa aduca elevilor alimente bogate in calorii, cu atat mai putin produse de tip fast-food, cartofi prajiti sau prajituri. Va recomandam o supa de legume, piept de pui la gratar, peste la gratar, salate.

Cina

Este momentul in care intreaga familie se strange la masa si povesteste ce a facut in cursul zilei. Este obligatoriu ca cina sa fie servita cu doua-trei ore inainte de culcare, iar meniul sa fie format din preparate sanatoase: poti incerca diverse tipuri de salate: de cruditati, greceasca, de fasole cu patrunjel, peste cu legume. De asemenea, puteti servi si o bucata de carne pregatita la gratar cu o garnitura de legume.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0