Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Copilul tau va ajunge supraponderal din cauza ta?

Copilul tau va ajunge supraponderal din cauza ta?
Sunt multi astfel de copii, din pacate. Nu are rost sa va spunem faptul ca nu ii ajuta cu nimic faptul ca au mai multe kilograme decat este normal sa aiba. Noi stim asta. Specialistii stiu acest lucru. Medicii si nutritionistii ne-o spun in fiecare zi. Suntem bombardati cu stiri care ne spun ce pericole se ascund in carnati, cremvursti, in salam si in parizer, in maioneze din comert, in fast-food, in dulciuri din comert, in iaurturile cu fructe si mult colorant.


Offf! Viata este grea. Si uneori ne gandim ca in lume exista copii care ar da orice sa aiba ce au copiii nostri. Si parintii lor nu ar mai spune nimic ca in iaurt exista sau nu colorant. Ar da copiilor lor sa manance si s-ar bucura ca au scapat de teroarea ca nu vor gasi pranzul pentru cei mici.
Si in spatele acestui gand se ascund multi parinti. Ne mintim ca este bine asa cum ii hranim noi. Nu moare nimeni de la salam. Adevarat! Dar nici bine nu ne va fi, cel mai probabil, mai ales daca sari calul si le permiti sa aiba acest aliment la ordinea zilei.
Mai bine ar fi daca in loc de salam si alte mezeluri le-am da o bucatica de carne proaspat preparata. Mai bine decat sa ii cumperi celui mic o punga de jeleuri colorate, ii faci o clatita de casa, cu gem facut de tine.
Nu este greu. Mai greu este sa iti imaginezi ce se petrece in stomacelul copilului tau atunci cand peste un hamburger vine un suc acidulat si apoi o prajitura cu multi coloranti. Eu nu vreau sa imi imaginez si, pentru ca nu imi place sa ma prefac, prefer sa nu dau copilului meu aceste mancaruri.
In fapt, nici nu le mai numesc mancare pentru ca mancarea trebuie sa fie sinonima cu hrana. Si hrana trebuie sa te hraneasca, sa iti dea energie vie, energie pozitiva.
Va recomand, la final de articol, sa nu credeti ca o vom lua cu totii razna daca ne preocupam de hrana copiilor nostri mai mult. Luati-o treptat, eliminati cateva alimente care nu aduc beneficii reale organismului celor mici. Adaugati hrana mai buna. Poate gasiti vreo ruda care va poate aduce branza de la tara, pui de tara, un cocos bun de ciorba si legume direct dintr-o gradina nestropita cu fertilizatori si pesticide toxice.
Un sprijin pe care noi vi-l putem recomanda este un ghid practic care va va explica mai multe despre hrana, despre cum sa gatiti corect, despre beneficiile alimentelor, despre nutritie si echilibru. Este cartea care va sta excelent in orice bucatarie, acolo unde o veti rasfoi in fiecare zi cand vreti sa gatiti bine, delicios si sanatos! Cartea se poate cumpara de aici. Se livreaza la adresa dorita de dvs in cel mai scurt timp >>>>

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre alimentatie copii

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0