Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Amenajarea locuintei in Anul Dragonului

Amenajarea locuintei in Anul Dragonului
Anul Dragonului a inceput o data cu anul nou chinezesc, adica din 23 ianuarie 2012 si tine pana pe 9 februarie 2013. Anul Dragonului aduce fericire, succes profesional, este favorabil intemeierii unei familii si activitatilor indraznete... dar cum se rasfrange influenta dragonului asupra locuintei? Iata cateva sfaturi pentru amenajarea locuintei intr-un stil potrivit pentru Anul Dragonului.


Anul Dragonului este anul faptelor bune, al ideilor inovative si al proiectelor importante. Cand vine vorba de amenajarea locuintei, trebuie sa ai in vedere anumite aspecte menite sa iti aduca in casa binefacerile semnului dragon.

Elemente decorative pentru Anul Dragonului

Elementul dominant in 2012, Anul Dragonului, este apa. Amenajarea locuintei ar trebui sa fie gandita in asa fel incat sa includa apa ca atare sau prin semnele care au legatura cu ea: aranjamente cu scoici de tot felul, stele de mare, figurine marine, statuete cu dragoni. De asemenea, lumanarile, reprezentand culoare galbena si lumina, sunt si ele importante pentru amenajarea locuintei in stilul dragonului.

Pentru Craciunul din 2012, e recomandat sa decorezi bradul cu globuri albe, negre si galbene, ori sa il lasi fra decoratiuni, asa cum

Culori pentru Anul Dragonului

In China, Dragonul este asociat cu mai multe culori: in primul rand cu albul si apoi cu alte culori calde, precum galbenul, care simbolizeaza puritate si lumina. Identificarea dragonului cu aceste culori se bazeaza pe credintele din China, care spun ca acesta era un animal bun si facea parte din grupul animalelor magice, alaturi de pasarea phoenix, testoasa si unicorn.

Alte culori asociate dragonului sunt negru, albastru inchis si verde-albastrui, care contrasteaza perfect cu toata paleta de culori luminoase, calde. Nu te teme sa creezi locuri pline de contrast in amenajarea locuintei, pentru ca acestea pot deveni puncte de interes. Poti avea mobilier deschis pe fondul inchis al peretilor (sau cel putin un perete inchis), ori o incapere deschisa cu accente decorative inchise la culoare, in nuantele mai sus mentionate.

Incoporeaza in amestecul decorativ si auriul, care va da locuintei o idee de stralucire. Auriul se combina la perfectie cu toate nuantele inchise despre care am vorbit mai sus.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dragon

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre culori

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0