Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum amenajezi bucataria in stil modern

de Sunt Fericita la 2021-08-13
Cum amenajezi bucataria in stil modern
Amenajarea locuintei in functie de un anumit stil este o caracteristica menita sa imbunatateasca aspectul casei tale. Stilul modern este unul dintre cele mai adoptate stiluri, asa ca iti prezentam in cele ce urmeaza cum ai putea sa iti amenajezi bucataria intr-un mod placut, potrivit cu restul casei tale.


Organizarea este cheia succesului unei bucatarii moderne
 
Stilul modern pune foarte mare accent pe organizare, asa ca ar trebui sa implementezi aceste idei in structura bucatariei tale. Daca privim cu atentie, intr-o bucatarie vasele sunt adesea elementele care strica aspectul organizat, asa ca poti cumpara suporturi pentru vase de la Concris care sa te ajute sa organizezi modern si frumos. Aceste suporturi si scurgatoare ofera o zona estetica de amenajare a vaselor, astfel incat acestea sa nu mai fie o problema. 
 
Suporturile de vase trebuie alese cu multa grija astfel incat acestea sa se potriveasca in contextul amenajarilor moderne. Ar trebui sa optezi pentru scurgatoare din inox, care sa confere bucatariei un aspect modern si sa eviti alte tipuri de materiale, cum ar fi plasticul sau ratanul. 
 
Alege mobilier de calitate
 
Daca ai o bucatarie spatioasa, care iti permite amenajari deosebite, atunci poti opta pentru mobilier de bucatarie format din mese si scaune sau coltare, care sa iti infrumuseteze spatiul. Alege materiale cat mai simple si incearca sa mergi pe o tinuta monocroma, pentru a nu crea senzatia de aglomerare a spatiului. In acelasi timp, alege materiale moderne de mobilier, cu forme futuriste, potrivite bucatariei tale.
 
Alege corpuri de iluminat speciale
 
O bucatarie moderna se remarca si prin felul in care este iluminata. Bucatariile moderne folosesc corpuri de iluminat simple, de tipul lampilor curgatoare sau aplicelor, care sa difuzeze lumina in tot spatiul camerei. De asemenea, poti opta pentru benzi de iluminare cu LED, pe care sa le dispui in zonele cele mai folosite ale bucatariei. Iluminarea mobilierului in partea inferioara reprezinta de asemenea o caracteristica a bucatariilor moderne, pentru ca iti ofera posibilitatea de a scoate in evidenta liniile fine, moderne, ale bucatariei tale. 
 
Instaleaza o insula de bucatarie
 
Insula de bucatarie este un element specific bucatariilor moderne, insa este o solutie potrivita doar bucatariilor mari, deoarece ea ocupa destul de mult loc. Insula de bucatarie iti ofera un spatiu in plus pentru depozitare si organizare, iar din acest motiv ea va fi de mare ajutor in bucatarie. Pe langa spatiul de lucru, pe care il poti folosi pentru prepararea mesei, de asemenea beneficiezi si de un dulap in care iti poti organiza elementele de bucatarie.
 
Instaleaza suporturi de perete
 
Stilul modern atrage atentia asupra ordinii, drept pentru care fiecare lucru trebuie sa isi gaseasca locul. Pentru capacele de la oale, pentru tigai sau chiar pentru ustensilele de bucatarie poti folosi suporturi de perete. Acestea sunt elegante si te ajuta la procesul de gatire, deoarece poti gasi tot ceea ce iti trebuie fara a mai fi nevoie sa cauti, insa dezavantajul acestora consta in faptul ca ele ofera o vizibilitate mult prea mare in zona ustensilelor personale de bucatarie. 
 
Opteaza pentru o bucatarie modulara
 
Bucatariile modulare sunt deosebit de estetice si de utile, deoarece ele iti permit o organizare eficienta a lucrurilor. Spre deosebire de bucatariile clasice, bucatariile modulare te ajuta sa eficientizezi spatiul si sa amenajezi bucataria orientandu-te pe cat posibil spre o functionare cat mai buna. 
 
O bucatarie moderna presupune mai inainte de orice o ordine perfecta si o amenajare care sa te ajute sa ai acces la toate lucrurile de care ai nevoie. Ulterior poti implementa ideile descrise anterior si te poti bucura de o bucatarie amenajata in mod corect, functionala si confortabila. 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.75 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre amenajare

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre bucatarie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre modern

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre mobilier

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre modular

Cele mai citite articole

Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0