Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

The Hobbit - An Unexpected Journey, un film care merita vazut

The Hobbit - An Unexpected Journey, un film care merita vazut
“The Hobbit - An Unexpected Journey” ("Hobbitul - O calatorie neasteptata") este unul din cele mai asteptate filme al anului 2012. Dupa trilogia "Stapanul Inelelor", regizorul Peter Jackson revine cu o noua poveste scrisa de Tolkien.


“The Hobbit” este un film fantastic din trei parti regizat de Peter Jackson. Este o adaptare a romanului cu acelasi nume din 1937 scris de J. R. R. Tolkien.
Peter Jackson care a regizat aceasta trilogie revine cu acesta noua serie de filme atat ca regizor, cat si ca scenarist si producator.
Criticii de specialitate considera ca “The Hobbit - An Unexpected Journey” este un film cu o poveste antrenanta, spectaculoasa, cu efecte speciale si tehnice iesite din comun.
Cele trei filme din trilogia "Hobbitul" spun o poveste care se petrece in Pamantul de Mijloc, cu 60 de ani inainte de actiunea din "Stapanul Inelelor".
Prima parte a filmului, "An Unexpected Journey" a avut premiera pe 14 decembrie 2012, partea a doua, “There and Back Again” va avea premiera pe 13 decembrie 2013 si partea a treia “There and Back Again” va putea fi vizionata in 2014.
"Ne-am dorit ca «The Hobbit - An Unexpected Journey» sa fie o adevarata experienta vizuala, cu cel putin cativa pasi in fata trilogiei «Lord Of The Rings»", explica regizorul Peter Jackson. "Acum zece ani, tehnologia 3D nu exista in cinematografele pentru publicul larg la nivelul la care este astazi, asadar am decis ca "The Hobbit" sa fie primul film artistic redat cu tehnologia High Frame Rate si sa devina astfel un spectacol vizual cat se poate de impresionant".
Bilbo este un hobbit care duce o viata linistita in Bag End aproape de satul Hobbiton, insa existenta lui este data peste cap odata cu venirea batranului vrajitor Gandalf. Acesta il convinge sa porneasca alaturi de 13 pitici intr-o misiune de recuperare a unei comori din ghiarele dragonului Smaug.
In aceasta calatorie Bilbo il va intalni pe Gollum, va gasi magicul inel al puterii si ii va asista pe pitici, elfi si oameni in lupta impotriva goblinilor.
Regia: Peter Jackson
Scenariul: Peter Jackson, Fran Walsh, Phillipa Boyens, Guillermo del Torro
Muzica: Howard Shore
Distributia: Martin Freeman, Sir Ian McKellen, Ian Holm, Andy Serkis, Richard Armitage, Elijah Wood, Cate Blanchett, Hugo Weaving

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre film

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0