Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Arta de a oferi un cadou - Cum sa nu dai gres

de Sunt Fericita la 2022-05-24
Arta de a oferi un cadou - Cum sa nu dai gres
Vrei sa impresionezi o femeie si nu ai reteta exacta pentru asta? Cum ai putea sa o faci mai bine decat cu ajutorul unui cadou? Unii ar spune ca este o adevarata arta sa stii ce cadou sa-i daruiesti unei femei astfel incat sa o impresionezi pana la lacrimi si este cat se poate de adevarat, dar nu este neaparat imposibil.



Cadourile reprezinta un limbaj al dragostei si aprecierii, pe care oricine il poate invata.
Fiecare femeie este diferita, are gusturile ei, pe care, este posibil sa nu le cunosti atat de bine momentan, insa, sunt cateva cadouri universale care incanta orice femeie. Pana la urma, toata lumea stie ca gestul este cel care conteaza cu adevarat!

Daca ar fi sa ne gandim la ceva de care fiecare femeie se bucura, ce raspuns ne-ar trece tuturor prin minte? Ei bine, un lucru cert este faptul ca sunt foarte putine femei care nu iubesc florile. Florile reprezinta un simbol al iubirii dintotdeauna. Daca totusi vrei sa fii putin diferit, poti alege un aranjament floral aparte, cum ar fi un aranjament de trandafiri de sapun.

Trandafirii de sapun fac parte din cel mai nou trend cu privire la aranjamentele florale. O floare de sapun este prelucrata manual din sapun parfumat, care ia forma unei flori adevarate, mai mult, are si un miros aparte. Poti opta pentru diferite flori, cum ar fi orhideele, garoafele, margaretele, crizantemele, dar cele mai cerute sunt, in general, trandafirii.

Cu putina imaginatie, poti crea aranjamente florale din sapun, care vor impresiona pe oricine si care vor rezista foarte mult timp. In baie sau in sufragerie pe un raft, trandafirii de sapun sunt o alegere extraordinara, pe care orice femeie ar indragi-o, atat pentru aspectul oferit, cat si pentru mirosul incomparabil pe care acestea il ofera.

Poti adauga un plus aranjamentului tau floral cu un cadou dulce langa el. Ciocolata, oua Kinder sau, de ce nu, o sticla de vin sau de sampanie, pot forma buchetul ideal pentru orice femeie. In functie de personalitatea ei, poti alege cadoul bonus pentru aranjament.

Daca este o ocazie speciala care merita sarbatorita in stil mare si vrei sa aloci un buget mai mare cadoului tau, cadoul depinde de personalitatea partenerei tale. Cu totii stim ca „diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei femei”, asa ca poti sa o surprinzi cu o bijuterie speciala, pe care o va avea in permanenta cu ea.

Femeile iubesc, de asemenea, sa arate bine mereu, asa ca poti sa ii daruiesti un articol vestimentar care sa o reprezinte. Totusi, exista sanse sa dai gres cu acest cadou, daca nu ii cunosti foarte bine gusturile sau marimea.

Daca esti „ old school” si preferi buchetele obisnuite, un buchet de flori intr-o zi oarecare, cu siguranta ii va insenina ziua partenerei tale.

Trimite-i flori la locul de munca, acasa sau ofera-i-le personal. Nu conteaza doar cadoul in sine, ci si felul in care il oferi. Daca stii deja care sunt florile ei preferate, cu atat mai bine, nu ai cum sa dai gres!

Florile au fost si vor ramane mereu cel mai emotionant cadou, ca sa nu mai mentionam ca sunt la indemana oricui, atat din punct de vedere financiar, cat si in ceea ce priveste creativitatea sau timpul necesar pentru procurarea lor.

Chiar daca timpul nu este de partea ta sau esti plecat din localitate, personalul care se ocupa cu serviciul de livrare flori Bucuresti va avea grija de tine sa cresti in ochii partenerei tale, ocupandu-se de livrare in locul tau.

Nu uita ca in afara de orice cadou material, femeile vor aprecia mereu timpul de calitate petrecut in compania ta, asa ca trebuie sa faci orice minut memorabil. Poti organiza o cina romantica la restaurantul ei preferat, o iesire la cinema sau de ce nu, un city break spontan, unde sa aveti parte de cele mai frumoase amintiri impreuna.

O femeie va primi cu bucurie orice cadou si va aprecia intotdeauna gestul mai mult decat cadoul in sine. Desi generozitatea este un mare atu pentru orice barbat, aceasta nu consta doar in cadouri, ci si in timpul si atentia oferita.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cadou

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ocazie speciala

Cele mai citite articole

In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0