Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Beneficiile tunsorilor scurte

de Camelia Diaconu la 2018-09-10
Beneficiile tunsorilor scurte
Am auzit de multe ori ca tunsorile scurte nu sunt suficient de feminine si nu ar trebui purtate de o femeie. Insa, in realitate, tunsorile bine alese in functie de personalitatea si forma fetei sunt ideale pentru orice doamna si domnisoara. Pe langa frumusete, tunsorile scurte au si multe alte beneficii. Iata care sunt cele mai importante.


Daca inca nu esti convinsa ca ar trebui sa faci o schimbare de look radicala, venim cu cateva beneficii pe care tunsorile scurte le pot aduce. Iata care sunt!
 
Pot reduce aparitia ridurilor. De multe ori, parul prea lung iti atinge fata si te face sa devi mult mai incruntata atunci cand te concentrezi. Acest lucru facut in mod repetat iti va aduce ridurile de expresie la nivelul tenului . Un par tuns scurt si asezat iti va elibera chipul si te va ajuta sa fii cu mult mai relaxata si odihnita.
 
Iti imbunatateste postura corpului. Parul lung sta la nivelul umerilor si intotdeauna simti o greutate, tocmai din acest motiv, uneori ai si o postura neadecvata, stai mult prea cocosata. Vei putea observa ca in momentul in care te vei tunde mai scurt, te vei simti cu mult mai usurata si nu vei mai simti aceeasi povara pe umeri.
 
Te va face sa arati mai tanara. Lungimea prea mare a firului de par, cu trecerea anilor, te poate face sa pari imbatranita si din cauza faptului ca, din punct de vedere vizual  trasaturile fetei sunt mai jos. Mai mult de atat, o data cu inaintarea in varsta nu vei reusi sa iti mai pastrezi acelasi par sanatos si plin de stralucire ca la 20 de ani. Asadar, alege o tunsoare mai scurta care sa te caracterizeze si care sa aiba un efect vizibil la nivelul fetei tale. Poti incerca variant bob sau tunosarea pixie.
 
Este usor de intretinut. Parul lung are nevoie de o ingrijire aparte si mai ca dureaza si o vesnicie pana termini sa il aranjezi. Dureaza mult pana in usuci, pana in aranjezi, dar si sa il intretii este costisitor. O tunsoare scurta este o alegere potrivita si pentru a nu-ti mai irosi timpul deoarece este foarte usor sa il coafezi dimineata ori sa il speli si sa il aranjezi.
 
Economisesti bani. Parul lung are nevoie de vopsire regulata, de tratamente de ingrijire si de produse speciale precum ser pentru varfuri, masca pentru regenerare, ceea ce te face sa cheltui lunar bani in plus. Parul scurt nu pare sa aiba nevoie de toate acestea. El se intretine mult mai usor, fara produse speciale de ingrijire. Totusi, este posibil ca acesta sa se ingrase mai repede, fiind mai scurt, ceea ce inseamna ca trebuie sa te speli mai des.

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.1 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
    O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
    In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0