Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Arat mai batrana decat sunt?

Arat mai batrana decat sunt?
Da, stiu, ridurile te fac sa arati mai batrana, iar obrajii rozalii, proaspeti urla tinerete. Dar exista si alte moduri surprinzatoare prin care modul in care arati indica o varsta mai inaintata decat in realitate. Afla ce trebuie sa stii pentru a fi strigata iarasi cu apelativul domnisoara, nu doamna.


Porii mariti: +3 ani
Daca stai prea mult la soare, porii ti se vor deschide. Acestia devin vizibili si atunci cand sunt incarcati cu impuritati, deci cand nu iti cureti eficient tenul. Imagineaza-ti ca porii au o forma de cupa de sampanie, cu deschidere mai mare in partea de sus. Fa-ti gomajul sau periaza-ti fata pentru a indeparta stratul superficial de piele, eliminand partea cea mai larga a porilor si facandu-i sa para mai mici.
Pistruii pe piept: +10 ani
Adica ceea ce bunicii nostri numeau pete de ficat. Desi sunt asociati cu varsta inaintata, sunt rezultatul daunelor produse de expunerea prelungita la soare. Exista si fete la 20 de ani cu astfel de pete. Foloseste creme cu Retin-A, un agent inhibitor al melaninei, pentru a readuce luminozitatea in zonele maronii. Aplica tot timpul crema de soare. Foloseste haine care acopera zona pieptului si aplica protectie solara de mai multe ori pe zi.
Unghii groase, galbui: +5 ani
Unghiile simple, neojate, te fac sa arati mai in varsta. Poate pentru ca oja acopera galbeneala care este asociata cu boala, deci cu batranetea. Deficientele de vitamie si lipsa hidratarii fac unghiile sa arate jalnic. Aplica ulei de hranire a acestora si inmoaie-le in suc de lamaie.
Maini cu vene pronuntate: +7 ani
Venele ies la suprafata in urma pierderii densitatii osoase, a atrofierii muschilor si a pierderii de grasime. Foloseste o minge antistres pentru a face exercitii si pentru a reconstrui masa musculara. Mentineti greutatea, fa sport si asigura-ti aportul corect de calciu si vitamina A.
Par cu volum: -3 ani
Ai vazut vreodata de la spate o femeie cu par bogat, numai ca apoi sa fii surprinsa de faptul ca este foarte in varsta? Subconstient, asociem bogatia podoabei capilare cu tineretea. Mananca alimente bogate in acid folic si fier, nu trage de par, nu-l coafa exagerat, nu-l tine tot timpul prin in coada de cal.
Sprancene stufoase: -5 ani
In timp ce testosteronul face ca sprancenele barbatilor sa creasca salbatice pe masura ce imbatranesc, cele ale femeilor se subtiaza din cauza pensatului prelungit.
Buze pline: -5 ani
Un studiu efectuat de David Gun, cercetator la Unilever (producatori ai Dove, printre altele) a conchis ca femeile cu buze pline par mai tinere.
Sursa: http://www.redbookmag.com/
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.2 din 5 - 10 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre par frumos

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0