Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Brad Pitt, favorit la Oscar pentru cel mai bun actor?

Brad Pitt, favorit la Oscar pentru cel mai bun actor?
Brad Pitt se prefigureaza deja drept unul dintre principalii pretendenti la Oscar. Recent starul a primit premiul pentru "Cel mai bun actor" din partea New York Film Critics Circle. In 2011 actorul a aparut in doua drame de succes "Moneyball" si "The Tree of Life", primind foarte multe laude din partea criticilor.


Brad a castigat premiul pentru "Cel mai bun actor" din partea New York Film Critics Circle pentru "The Tree of Life" dar si pentru "Moneyball", in timp ce Meryl Streep a revendicat premiul pentru "Cea mai buna actrita" pentru filmul "The Iron Lady". Jessica Chastain, partenera lui Pitt din "The Tree of Life", a fost onorata pentru munca sa cu premiul pentru "Cea mai buna actrita in rol secundar" alaturi de Albert Brooks care a castigat "Cel mai bun actor in rol secundar" pentru "Drive".

Sezonul premiilor este in plina actiune, iar Brad Pitt ar putea sa aiba o concurenta serioasa pentru Oscar din partea lui George Clooney si a actorul francez Jean Dujardin, dar spre deosebire de Clooney, care a luat in 2006 Oscarul pentru "Cel mai bun actor in rol secundar" cu filmul "Syriana", Pitt a mai fost nominalizat si nu a castigat.

Pe durata carierei sale, Brad Pitt a fost nominalizat de doua ori pentru premiul Oscar. Prima data in anul 1996 pentru filmul "Twelve Monkeys", iar a doua oara in 2009 pentru "The Curious Case of Benjamin Button".

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre brad pitt

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre oscar

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre premiul

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0