Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce creme de maini folosesc vedetele

de Sunt Fericita la 2020-07-16
Ce creme de maini folosesc vedetele
Cu accentul pus atat de mult pe aparitiile in media, TV, online sau evenimente, aspectul celebritarilor este nu doar important ci esential pentru statutul lor. Din acest motiv, nu este de mirare ca vedetele sunt clienti constanti, sustinatori sau chiar creatori de linii de produse care le permit sa arate impecabil, in orice situatie.


Cand vine vorba de intretinere, multe staruri apeleaza la ultimele inovatii sau la tratamente scumpe, sau dimpotriva, la produse pe baza de ingrediente organice datorita carora au un aspect mereu tanar si fresh. In timp ce pentru produsele de  ingrijire a tenului, preferintele sunt uneori extrem de costisitoare, in privinta ingrijirii corpului sau a mainilor optiunile lor sunt, uneori, surprinzator de simple. 

 

Iata cateva dintre produsele pentru ingrijirea mainilor la care apeleaza vedetele.

 

  • Pentru exfoliere si hidratare, modelul Chrissy Teigen foloseste un scrub de maini si corp pe baza de ulei de cocos si cristale de zahar. Cristalele curata usor pielea fara s-o usuce, fiindca echilibreaza nivelul PH-ului natural al pielii, in timp ce uleiul de cocos are efect emolient si hranitor, datorita continutului sau de acizi grasi. 

Uleiul de nuca de cocos are proprietati benefice binecunoscute impotriva antiimbatranirii. Nu este, deci, de mirare ca este folosit din cele mai vechi timpuri in domeniul frumusetii.

 

  • Pentru intretinere, Jane Fonda se declara mare admiratoare a produselor CBD (pe baza de ulei de canepa), pe care le foloseste sub forma cremelor de maini sau corp. Chiar si la cei 80 de ani ai sai, dubla castigatoare a premiului Oscar este un exemplu in privinta stilului de viata sanatos. Acesta include o dieta atenta dar si practicarea si promovarea, cu mare succes, a unor exercitii fizice de tip aerobic, inca din 1980. In acelasi timp, este si un constant suporter si activist al multor campanii sociale.
​

Uleiul de canepa are efect antioxidant si un rol important in procesul de refacere celulara. Totodata, stimuleaza productia de colagen din organism, ajutand la mentinerea sanatatii si frumusetii pielii, unghiilor si parului.

 

  • Josie Maran se declară si ea fan al produselor pe baza de uleiuri esentiale, cum este cel de cocos, pentru ingrijirea mainilor. Uleiul de cocos este benefic pentru ten si piele, intrucat acizii sai grasi contribuie la fixarea fibrelor de colagen din organism, esentiale pentru fermitatea pielii, si ajuta la vindecarea rapida a epidermei.


 

Uleiurile de masline, cocos, migdale sau canepa sunt benefice pentru piele datorita continutului lor bogat in acizi grasi, cu rol protector si actiune emolienta. 

 

Pentru ingrijirea si hidratarea in profunzime, poti folosi orice produse care contin aceste uleiuri naturale care formeaza o bariera eficienta pentru piele, prevenind pierderea de apa la nivelul epidermei. In plus, vitamina E din aceste produse este un antioxidant puternic si un ingredient esential in ingrijire, cu rol in combaterea efectelor nocive ale poluarii. 

 

Pentru a ajuta pielea sa-si refaca filmul lipidic protector de la suprafata, este foloseste produsele pe baza de ingrediente organice, naturale. Vei gasi cele mai bune sfaturi de ingrijiri de maini uscate si crapate precum si povestile din spatele produselor pe care le contin pe paginile special dedicate.

Totodata, un stil de viata sanatos - din care sa nu lipseasca miscarea, hidratarea si alimentele pline de vitamine si nutrienți benefici organismului - are la fel de multa importanta pentru un aspect sanatos si ingrijit al mainilor.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de mult vei suferi la menopauza si cat de mult vei fi afectata de efectele sale de lunga durata Unul din cei mai recunoscuti doctori...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.67 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Oamenii de stiinta spun ca aproximativ jumatate din variatiile personalitatii umane sunt definite ...
    Pentru un cuplu casatorit, iubirea trece prin diferite stadii de-a lungul timpului, de aceea ...
    Iti oferim mai jos un model de cerere de angajare. Iata cum trebuie sa formulezi aceasta cerere!
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016