Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

De ce a fost dat in judecata Bob Dylan

de Sunt Fericita la 2021-08-17
De ce a fost dat in judecata Bob Dylan
Renumitul cantaret Bob Dylan a fost dat recent in judecata de o femeie. Iata de ce!


Bob Dylan a fost dat in judecata pentru ca ar fi agresat o minora in anul 1965. Desi faptele s-au petrecut acum mai bine de 56 de ani, femeia sustine ca acesta i-a dat droguri si a profitat de starea in care se afla.
 
Un purtator de cuvant al lui Dylan, in prezent in varsta de 80 de ani, a declarat ca acuzatiile sunt false. "Reclamatia care se refera la fapte vechi de 56 de ani este neadevarata si va fi viguros combatuta", a spus purtatorul de cuvant.
 
Intr-un proces civil intentat vineri la Curtea Suprema din New York, femeia, identificata doar cu initialele J.C., a declarat ca Dylan a abuzat-o sexual in apartamentul sau din New York timp de sase saptamani, intre aprilie si mai 1965, "lasand-o cu traume emotionale pana in ziua de azi".
 
Dylan, care avea in jur de 25 de ani la momentul faptelor, "a abuzat de statutul sau de muzician pentru a-i furniza alcool si droguri lui J.C. si pentru a o agresa sexual in mai multe randuri", se arata in plangere, in care se precizeaza ca Bob Dylan ar fi amenintat-o fizic pe tanara.
 
Valoarea daunelor solicitate nu este specificata in plangere.
 
Unele dintre presupusele agresiuni ar fi avut loc in apartamentul lui Bob Dylan din New York, la celebrul Hotel Chelsea, potrivit plangerii.
 
Plangerea a fost depusa cu o zi inainte de termenul limita prevazut de o lege a statului New York, care le permite victimelor abuzurilor sexuale sa-si dea in judecata presupusii agresori, indiferent de momentul in care ar fi fost comisa fapta.
 
Laureat al Premiului Nobel pentru literatura in 2016 pentru "crearea unor noi modalitati de exprimare poetica in cadrul marii traditii a cantecului american", Bob Dylan este considerat cel mai mare cantautor din toate timpurile.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre judecata

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre abuz

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0