Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Britney Spears renunta la a mai canta pe scena

de Sunt Fericita la 2021-07-28
Britney Spears renunta la a mai canta pe scena
Artista a marturisit acest lucru fanilor sai de pe Instagram, unde a aratat ca renunta la a mai canta pe scena cat timp va ramane sub tutela tatalui ei.


"Nu voi mai concerta pe scena in viitorul apropiat, atat timp cat tatal meu decide ce port, ce spun, ce fac, ce gandesc", a scris regina muzicii pop in mesajul sau.
 
"Am facut asta 13 ani... Prefer sa distribui videoclipuri din sufrageria mea, da, decat de pe scena din Vegas", a adaugat ea.
 
"Si nu, nu ma voi mai machia strident si nici nu voi mai incerca din rasputeri sa fac fata pe scena, ani la rand, cu remixurile pieselor mele si sa nu fiu capabila sa fac o treaba adevarata, implorand sa fiu lasata sa-mi prezint muzica noua, in spectacolul meu, pentru fanii mei... asa ca renunt!", a continuat Spears.
 
Interpreta unor piese precum "Toxic" si "Baby One More Time" s-a angajat intr-o lupta juridica pentru ridicarea tutelei care i-a fost impusa in 2008, dupa o serie de derapaje ultra mediatizate. Acest regim este administrat in principal de tatal sau, Jamie Spears.
 
"Aceasta tutela mi-a ucis visurile", a scris ea in mesajul publicat pe Instagram.
 
Declarandu-se "traumatizata" si "deprimata", Britney Spears, in varsta de 39 de ani, a facut marturii explozive, la 23 iunie, la un tribunal din Los Angeles, unde a detaliat controlul exercitat asupra vietii sale, a relatiilor de prietenie, a finantelor si chiar a metodelor contraceptive utilizate.
 
Ea a continuat, totusi, sa lucreze, producand trei albume in ultimii treisprezece ani si cantand regulat pe scena din Las Vegas, unde a avut rezidenta artistica, o experienta careia i-a pus capat brusc in 2019.
 
Aproximativ in aceeasi perioada a debutat miscarea #FreeBritney, orchestrata pe strazi si pe retelele sociale de o armata de fani care o sustin in lupta ei.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre canta

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0