- 4 fire de praz
- 3 rosii
- 1 gulie mica
- 1 legatura de patrunjel
- 125 g mozzarella
- sare
- piper macinat
- 150 g smantana
- 150 ml lapte
- 100 g cascaval tare
- 30 g unt.
Preparare:
Se curata prazul si se taie rondele subtiri.
Rosiile se oparesc si se curata de coaja si cotor, iar pulpa se taie feliute.
Verdeturile se toaca marunt, iar mozzarela, dupa ce a fost scursa, se taie cubulete.
Feliile de praz, rosiile si gulia seasaza intr-o tava termorezistenta unsa cu unt, sub forma unor solzisori, astfel incat sa se acopere partial.
Se presara deasupra verdeturile si se condimenteaza totul cu sare si piper. Se amesteca smantana cu laptele si se toarna aceasta combinatie peste legume.
Deasupra se presara cascaval ras si se adauga apoi mozzarella taiata cubulete printre care se imprastie si untul sfaramat.
Se da la copt la 180 de grade Celsius, timp de aproximativ 40 de minute sau pana cand suprafata budincii devine aurie.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
