- 4 fire de praz
- 3 rosii
- 1 gulie mica
- 1 legatura de patrunjel
- 125 g mozzarella
- sare
- piper macinat
- 150 g smantana
- 150 ml lapte
- 100 g cascaval tare
- 30 g unt.
Preparare:
Se curata prazul si se taie rondele subtiri.
Rosiile se oparesc si se curata de coaja si cotor, iar pulpa se taie feliute.
Verdeturile se toaca marunt, iar mozzarela, dupa ce a fost scursa, se taie cubulete.
Feliile de praz, rosiile si gulia seasaza intr-o tava termorezistenta unsa cu unt, sub forma unor solzisori, astfel incat sa se acopere partial.
Se presara deasupra verdeturile si se condimenteaza totul cu sare si piper. Se amesteca smantana cu laptele si se toarna aceasta combinatie peste legume.
Deasupra se presara cascaval ras si se adauga apoi mozzarella taiata cubulete printre care se imprastie si untul sfaramat.
Se da la copt la 180 de grade Celsius, timp de aproximativ 40 de minute sau pana cand suprafata budincii devine aurie.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei
In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4.75
din 5
- 2 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!