Ingrediente:
- 12 ciuperci maricele,
- 2-3 crengute de cimbru,
- 1 ceapa,
- 300 g aluat frantuzesc (preperat in prealabil sau cumparat),
- mozzarella,
- sare,
- piper.
Mod de preparare:
1) Cureti ciupercile si le tai cozile. Calesti ceapa si cozile ciupercilor tocate marunt. Umpli palariile cu ciupercile si ceapa calite si cu mozzarella.
2) Tai fasii de aluat, astfel incat sa fie mai inguste decat palariile ciupercilor.
3) Infasori fiecare palarie cu o fasie de aluat (pe care o lipesti cu putina apa), apoi dai rulourile astfel formate la cuptorul incins, in tava tapetata cu hartie de copt. Le servesti in foi de varza rosie.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
