Ingrediente:
- o tavita de ficatei
- 1 ceapa mare
- ½ lingurita cimbru uscat
- Rozmarin
- Piper si sre dupa gust
- 1 lingurita boia
- 50 g unt
- 2 linguri ulei
- Lapte.
Spala bine ficatul, scurge-l si pune-l intr-un bol cu lapte unde sa stea o ora. Intre timp, taie ceapa solzisori. Pune tigaia pe foc si adauga untul care trebuie sa se topeasca, plus uleiul. Inmoaie ceapa, stii tu, pana in momentul in care devine aurie, si apoi pune ficatul pe care-l tamponezi cu servete de hartie. Cateva minute pe o parte, alte cateva minute pe alta (vreo trei). Urmeaza sa pui deasupra o cana de apa in care ai amestecat ingredientele de mai sus. Apa trebuie sa acopere cel putin jumatate din grosimea ficateilor. Lasa sosul sa se ingroase si nu mesteca in tigaie, caci ficateii sunt, ei bine, fragezi. Mai bine scutura de coada tigaii, asa cum ai vazut la Master Chef.
Dupa ce e gata, pune mult pratrunjel tocat deasupra si orez basmati langa. Superb!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti
Tehnicile de respiratie secrete iti dezvaluie cea mai puternica forma de vindecare vazuta vreodata Acestea te pot ajuta sa elimini durerea sa previi atacurile de cord si sa tratezi astmul Toate acestea sunt mentionate intr-un manuscris antic care nu a fost niciodata vazut de catre lumea occidentala Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"

Categorii











