Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Retete culinare BIO: Orez chinezesc cu vita frageda!

Retete culinare BIO: Orez chinezesc cu vita frageda!
Orezul ramane unul dintre alimentele pe care le adoram in cel mai adevarat sens al cuvantului. Unele tipuri de orez chiar pot da dependenta, asa ca va avertizam sa nu ramaneti vreodata fara el in casa, dupa ce veti incerca aceasta reteta culinara geniala.


Iata si cum se prepara orezul chinezesc cu vita frageda:
ingrediente:

200 de grame de vita
200 de grame de ciuperi
200 de grame de orez salbatic sau alb
200 de grame de mazare
10 linguri de ulei de masline
sos de soia
Mod de preparare: carnea de vita se inabusa pana cand se patrunde perfect. Nu lasati carnea in sange, insa nici nu o preparati pana cand se intareste de tot. Este ideal sa o lasati la foc mic, in putin ulei de masline si apa, FARA SARE! Sarea intareste carnea si de aceea o punem doar la final!
Orezul se fierbe in apa si cu doua linguri de ulei de masline. Eu prefer sa il las la cuptor, fara sa amestec in el, insa puteti si pe aragaz.
Mazarea se fierbe si cand este gata se pune intr-o tigaie, alaturi de ciupercile deja bine facute. Se adauga putin ulei de masline si putin sos de soia. Se incing bine de tot si apoi se lasa deoparte.
Pentru acest tip de preparat culinar, servirea este foarte importanta. Orezul se pune in mici boluri si cand este semi-rece, se rastoarna pe un platou mare. Alaturi se pun cateva linguri de mazare si ciuperci, cu sosul rezultat.
Se poate folosi si piper, sofran, ardei iute chinezesc sau pasta de ardei iute chinezesc, in sosul de mazare si ciuperci, daca sunteti pregatit pentru o reteta culinara pe care nu o veti uita vreodata!
Pofta buna!
sursa foto: www.sxc.hu

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate


Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta  in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...

Oferta Speciala
valabila 48h

de SuntFericita.ro
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 3.4 din 5 - 15 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre orez salbatic

Cele mai citite articole

Proteinele, pentru majoritatea oamenilor inseamna o portie de carne carne, sursa sigura pe care ...
Pietrele la rinichi, infectiile de tract urinar sau cancerul renal sunt doar cateva dintre ...
Imbunatatirea digestiei este un proces de durata, care presupune o grija si o atentie amanuntita in ...
Slabeste rapid
si scapa de toxine!
Iti oferim un Raport Special GRATUIT
"Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
Citeste zilnic GRATUIT totul despre sanatate, frumusete, stil!
Adauga mai jos adresa ta de email
si primesti Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016