Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cadouri de primavara pentru a incuraja o stare de bine si fericire în familie

de Alina Ilie la 2024-03-07
Cadouri de primavara pentru a incuraja o stare de bine si fericire în familie
Primavara este un moment potrivit pentru a aduce schimbari pozitive in rutina noastra zilnica, inclusiv in ceea ce priveste obiceiurile de ingrijire si sanatate. Este momentul sa ne reimprospatam si sa ne revitalizam, sa ne pregatim corpul si mintea pentru provocarile noului sezon.


Ne propunem sa celebram sanatatea si starea de bine a familiei tale, oferindu-ti o selectie speciala de produse dedicate unei vieti sanatoase si echilibrate. In luna martie beneficiezi de preturi mai mici cu pana la 65% plus Transport GRATUIT la orice comanda!
 
50 de exercitii yoga pentru relaxare
 
Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti transforma in bine viata, corpul si destinul, de a-ti dezvolta personalitatea, de a te autocunoaste.
Vei regasi in lucrare imagini cu cele mai importante 50 de exercitii yoga, precum si pasii de urmat pentru a le practica cu usurinta.
Vei avea surpriza sa descoperi ca tehnicile yoga nu aduc doar beneficii fizice, ci si imbunatatiri in multe alte aspecte ale vietii.
 
 
Vindecarea cu Ki-Kou
 
Lucrarea pe stick Vindecarea cu Ki-Kou: Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti introduce pentru prima data pe piata occidentala aceste tehnici uimitoare de respiratie care provin din China Antica. Vindecarea cu Ki-Kou este un program usor si practic ce foloseste tehnici simple, dar puternice. Fiecare lectie Ki-Kou - tehnica de imbunatatire a sanatatii prin respiratie - incepe cu o simpla incalzire denumita Chi-Shi.
 
Tiroida disfunctionala
 
Lucrarea iti arata ca ai mai multe alternative de lupta cu boala. Te invata:
- sa stii cu ce te lupti;
- sa ai incredere in recuperarea ta;
- sa iti doresti sa fii sanatos pentru a te bucura complet de viata.
Alege ce ti se pare ca ti se potriveste dintre zecile de informatii! Pot imblanzi boala si te ajuta sa te bucuri din nou de viata. In plus, il poate ajuta pe partenerul tau de viata sa cunoasca mai bine cu ce te confrunti, astfel in cat sa te inteleaga si sa te sprijine mai atent. Comanda acum lucrarea Tiroida disfunctionala!
 
Calatorii Culinare (carte + DVD)
 
Cartea este disponibila in format tiparit si este insotita de un DVD care ilustreaza cap-coada cum se prepara retetele. Cele 101 retete sunt ale unor mancaruri cum nu ai mancat in viata ta si care iti vor arata ce inseamna, la propriu, sa te lingi pe degete.
Incercandu-le si tu, vei scoate o exclamatie de incantare si vei intelege mai bine ce posibilitati si combinatii nebanuite ascunde aceasta arta minunata a gatitului! Sunt in total 230 de pagini!
 
Inima Sanatoasa in Corp Sanatos
 
Invata sa faci fata presiunilor la care orice boala a inimii te supune! Descopera solutii pentru:
- un stil de viata sanatos, activ;
- tratamente alternative la medicatia alopata;
- managementul proceselor in care inima are un rol determinant;
- stil alimentar sanatos;
- echilibrul emotional al inimii.
 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
    In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0