Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce bijuterii se poarta primavara aceasta?

de Sunt Fericita la 2023-03-02
Ce bijuterii se poarta primavara aceasta?
Deoarece accesoriile vin in completarea tinutelor oricarei femei, trendurile actuale vizeaza inclusiv anumite modele de bijuterii. Descopera din articolul nostru care dintre acestea nu trebuie sa iti lipseasca din colectie, astfel incat sa fii in pas cu moda! In cele ce urmeaza, iti oferim recomandari utile pentru urmatoarea sesiune de cumparaturi.


Ce bijuterii se poarta primavara aceasta
 
Culorile predominante in moda anului curent se impart in doua extreme: nuantele neutre, care contureaza un look minimalist si elegant si cele vesele, sclipitoare, care atrag atentia oricarui privitor. In functie de stilul in care te incadrezi cel mai bine, poti jongla cu urmatoarele tipuri de bijuterii in tinutele tale:
 
1. Inele cu pietre colorate
 
Inelele de argint Pandora nu se vor demoda niciodata datorita diversitatii de modele si culori disponibile. Acestea pot fi asortate atat la tinute casual, cat si la tinute elegante, astfel incat sa iti evidentieze manichiura si sa creeze un tablou complet impreuna cu celelalte accesorii.
 
Primavara aceasta, incearca sa faci alegeri indraznete si sa achizitionezi inele cu pietre pretioase in diverse culori, astfel incat sa ai numeroase optiuni la indemana atunci cand creezi un nou outfit. O alta sugestie este sa te ghidezi in functie de culoarea ochilor - in special daca acestia sunt verzi sau albastri, dar si bazat pe simbolurile tale preferate.
 
Anul curent este reprezentat de unicitatea exprimarii creative a fiecaruia dintre noi, asa ca nu ezita niciodata sa aduci elemente cat mai personale in tinute!
 
2. Coliere voluminoase
 
Pentru ca moda Y2K se continua si in 2023, colierele de mari dimensiuni, cu margele mari sau verigi largi sunt foarte populare. Le poti asorta in principiu cu tinutele de strada, sport sau casual, insa nu sunt foarte potrivite pentru tinutele de birou. In schimb, un colier voluminos din argint va arata foarte bine alaturi de o rochie de petrecere, in special daca doresti sa atragi atentia asupra zonei umerilor. 
 
Nici un colier cu charmuri nu este de neglijat, deoarece te ajuta sa iti personalizezi lookul si poate fi asortat cu numeroase palete cromatice, fara sa creeze un dezechilibru estetic. Daca esti genul de persoana care poarta mereu un colier la gat, alege un model cat mai simplu, cu zale de dimensiune medie. Acestea erau foarte la moda spre sfarsitul anilor ‘90, iar acum este momentul perfect sa il integrezi in tinutele tale. 
 
3. Cerceii in forme atipice
 
Deoarece ne place in general sa ne depasim limitele si tindem mereu spre inovatie, modele clasice de cercei rotunzi sau stil perluta au fost inlocuite cu variante mai fresh, sub forma de inima, fulger sau floricele. Orice model care iese din tiparul clasic si aduce o pata de culoare unei tinute monocromatice reprezinta accesoriul perfect pe care sa il adaugi la colectia ta!
 
Intr-un mod asemanator cu al colierelor voluminoase, cerceii care ies in evidenta prin dimensiune sunt si ei bineveniti in aceasta primavara. Ai grija insa la ocaziile cand ii porti: nu sunt adecvati pentru birou sau pentru petrecerile formale. Pe de alta parte, daca iti doresti cercei de efect care sa se incadreze in ultimele trenduri, opteaza pentru o varianta redusa ca dimensiuni cu talismane viu colorate si pietricele stralucitoare.  
 
Pe scurt, aceasta primavara ne asteapta cu inovatie si explozie de culori, asa ca indrazneste sa faci alegeri cat mai variate in ceea ce priveste bijuteriile!
 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
7 Secrete japoneze pentru dezvoltare personala


Vrei sa schimbi in bine un aspect din viata ta Vrei sa te dezvolti in plan personal Vrei sa cresti ranadamentul echipei pe care o conduci Totul e posibil acum Foloseste disciplina japoneza Kaizen Principiile ei extrapolate in absolut toate domeniile vietii te ajuta sa te organizezi mai bine sa-ti planifici anumite activitati sa incluzi...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre bijuterii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre inele

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre bratari

Cele mai citite articole

Candidoza vaginala este o infectie cauzata de ciuperca Candida albicans. Conform Organizatiei ...
Cu stilul de viata agitat si presiunile zilnice, activitatea fizica poate fi adesea pusa in plan ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0