Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum alegi cea mai potrivita tinuta pentru plaja

de Camelia Diaconu la 2018-06-05
Cum alegi cea mai potrivita tinuta pentru plaja
S-a dat startul sezonului calduros, ba mai mult, sezonul estival s-a deschis deja. Este timpul pentru amintirile pe care le faci vara si le pastrezi toata viata, dar si pentru cele mai frumoase momente petrecute la malul marii, pe plaja. Indiferent de litoralul pe care il alegi, proba costumului de baie este una dintre cele mai analizate probe. Oare arat bine, mi se potriveste aceste model de costum de baie, imi scoate formele in evidenta? La toate aceste intrebari iti raspundem prin recomandarile pe care ti le oferim. Dupa ce criterii alegem costumul de baie potrivit?


Pregatirea pentru plaja nu este deloc cea mai usoara misiune, mai ales ca sunt cateva detalii de care trebuie, noi femeile, sa tinem cont. Cum ne facem aparitia, care sunt cele mai potrivite bijuterii, care este costumul bun in functie de silueta, ce culoare sa fie? Ei bine, trebuie sa stii urmatoarele:
 
Culoarea costumului de baie are o importanta majora. Nu poti alege orice forma sau orice culoare, mai ales daca vrei sa iti ascunzi anumite defecte sau imperfectiuni. Culoarea costumului de baie trebuie aleasa in functie de zonele pe care vrei sa le evidentiezi si bineinteles in functie de preferinte. De exemplu, culorile inchise in ceea ce priveste costumele de baie, se folosesc in cazurile in care vrei sa ascunzi anumite parti ale corpului, in timp ce culorile deschise, culorile vii sunt folosite atunci cand vrei sa adaugi un plus de volum. In ceea ce priveste dungile, nu uita ca este valabil si aici, dungile orizontale maresc, in timp ce dungile verticale te pot ajuta sa pari mai supla. Totul tine de efectul vizual pe care iti doresti sa il scoti la inaintare.
 
Accesorii la plaja? De ce nu! Bineinteles ca nu vorbim despre cele mai voluminoase accesorii, bratari extrem de mari si coliere voluminoase. Insa, accesoriile simple precum lantisor simplu, dar de efect, ochelari de soare care sa ti se potriveasca cu forma fetei, palarie care sa iti lumineze fata, toate acestea sunt binevenite oricand la plaja. Accesoriile mult prea voluminoase vor acapara, iar costumul de baie nu va mai fi pus deloc in evidenta, chiar daca a fost ales in functie de cele mai importante criterii. 
 
Incaltamintea, obligatorie la plaja. Poate crezi ca mersul la plaja presupune doar nisip si atunci este mai bine sa mergi descult. Ei bine, nu este asa. Incaltamintea este piesa care iti definitiveaza intreaga tinuta si tocmai din acest motiv trebuie sa fie aleasa in functie de restul pieselor vestimentare. Pentru plaja, trebuie sa alegi ceva cat mai comod, nu vorbim aici despre pantofi si sandale cu toc. Ai nevoie de sandale cu talpa joasa legate cu o curelusa cat mai simpla. Evita sa porti sandale care se infasoara pe picior deoarece pot scurta din punct de vedere vizual forma picioarelor si cu siguranta nu asta iti doresti.
Daca pana acum nu acordai atentie incaltamintei la plaja, ar trebui sa o faci de acum incolo. Papucii pe care ii porti pot ajuta la crearea unei tinute perfecte de plaja. Pentru a-ti face picioarele sa para mai subtiri, este bine sa optezi pentru papucii simpli, cu curele printre degete. Evita incaltamintea cu sireturi sau curele in jurul glezneu deoarece acestea taie vizual si scurteaza picioarele.

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
    In cautarea unei diete echilibrate si sanatoase, fulgii de ovaz sunt un aliat de nadejde pentru cei ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0