Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce cadouri aleg parintii pentru copii de Craciun

de Sunt Fericita la 2015-12-16
Ce cadouri aleg parintii pentru copii de Craciun
In perioada premergatoare Sarbatorilor de Iarna, parintii sunt dispusi sa cheltuiasca pana la 40% din venituri pentru cadourile celor mici, bugetele pentru jucarii, jocuri interactive, haine, carti, dulciuri si accesorii crescand considerabil in aceasta perioada, potrivit Bebikut.ro, magazin online de pe piata locala, specializat in comercializarea de articole premium pentru copiii de pana in 6 ani.


De asemenea, potrivit Mariei Martac, reprezentanta a magazinului Bebikut.ro, in ultimii ani, tot mai multi romani au inceput sa acorde o incredere mai mare mediului online in achizitionarea de astfel de produse, oferta mai variata a magazinelor, clasificarea mai organizata a articolelor, livrarea la domiciliu si, nu in ultimul rand,  lipsa de timp cu care se confrunta majoritatea parintilor, fiind unele dintre cele mai importante aspecte care determina din ce in ce mai multi oameni sa prefere achizitia din mediul online.

"Din experienta anilor trecuti, clientii nostri sunt destul de entuziasti in perioada sarbatorilor de iarna, iar acest lucru este vizibil atat in ceea ce priveste volumul de vanzari, cat si in comportamentul de consum. Astfel, in fiecare an, in preajma sarbatorilor, vanzarile de pe segmentul de cadouri au crescut cu 25-30%, anul acesta asteptandu-ne cel putin la cel putin aceeasi ascensiune din anii precedenti", a declarat Maria Martac.

Care sunt cele mai scumpe cadouri pe care le ofera parintii de Craciun?
Jucariile tematice de Craciun sau inspirate din animatiile anului 2015, jocurile interactive, dulciurile, hainele de sezon, centrele de activitati pentru bebelusi, cartile, aparatele pentru prepararea hranei, ingrijire sau supraveghere si accesoriile pentru camere sunt unele dintre cele mai cautate produse in aceasta perioada, parintii fiind dispusi sa plateasca, in medie, intre 500 si 1000 de lei pentru un cadou care sa le aduca zambetul pe buze celor mici.
Astfel, daca in celelalte perioade din an, cosul mediu de cumparaturi intr-un magazin precum este si Bebikut.ro variaza intre 200 si 350 de lei, in functie de tipologia produselor cumparate, in perioada Craciunului aceasta depaseste, de cele mai multe ori, pragul de 500 de lei.

Mai mult, parintii cu venituri peste medie, sunt dispusi sa plateasca peste 1500 de lei pentru a-si rasfata copii de sarbatori, optand, de cele mai multe ori, pentru jucarii mai spectaculoase. Masinutele electrice, ATV-urile, casutele de joaca pentru copii, tricicletele, saniutele sau alte jucarii mai complexe, de exterior, sunt unele dintre cele mai scumpe cadouri pe care le pot primi cei mici de Craciun.

"In general, parintii retraiesc spiritul Craciunul prin prisma bucuriei pe care o aduc copiilor lor si, de aceea, cei mai multi dintre noi suntem deosebit de generosi atunci cand vine vorba de alegerea cadourilor pentru cei mici in aceasta perioada si, de asemenea, mult mai indulgenti in ceea ce priveste consumul de dulciuri. Desigur, valoarea cosului de cumparaturi variaza foarte mult si in functie de veniturile familiei, persoanele cu venituri medii acordand mai mare importanta alimentatiei si ingrijirii corespunzatoare a copilului decat jucariilor de ultima generatie sau accesoriilor moderne pentru camera celor mici", a subliniat reprezentanta Bebikut.ro.

Cele mai intalnite criterii de care tin cont parintii in alegerea cadourilor pentru copii
In ceea ce priveste cele mai importante criterii de care tin cont parintii atunci cand aleg cadourile pentru cei mici, potrivit retailerului, in afara de buget, mamele au tendinta de a pune un accent deosebit pe calitatea articolelor achizitionate si pe ultimele tendinte in materie de moda, design si functionalitate atunci cand iau decizia finala de cumparare.

De asemenea, in decizia de achizitie se tine foarte mult cont si de varsta, activitatile si preferintele celor mici. Astfel, daca pentru copii de pana in 3 ani cele mai cautate cadouri consta in haine, centre de activitati, jucarii de mici dimensiuni, lampi de veghe, carusele pentru patut si baby monitoare, dupa varsta de 3 ani, clientii deja fac si diferentierea de gen.  Asadar, in timp ce pentru fetitele de peste 3 ani rolele, puzzle-urile, papusile, plusurile si jocurile interactive pot fi considerate unele dintre cele mai inspirate cadouri, baietii de aceeasi varsta sunt mai aventurieri, preferand bicicletele, trotinetele, saniutele, cuburile de construit si jucariile din serialele lor preferate de animatie.

"Pentru a veni in intampinarea tuturor clientilor nostri si pentru a ajuta pe oricine sa gaseasca un cadou frumos care sa se plieze atat pe bugetul,  preferintele si ideile parintilor, cat si pe dorintele celor mici, de Sarbatori am incercat sa centralizam in magazinul nostru cele mai bune si mai ispirate idei de cadouri, intr-o sectiune speciala din site, adunand ofertele a peste 200  furnizori recunoscuti de pe acest segment", a incheiat Maria Martac.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0