Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce isi doresc barbatii in pat: opt lucruri pe care putine femei le stiu

de Viorica Ghinea la 2021-12-13
Ce isi doresc barbatii in pat: opt lucruri pe care putine femei le stiu
Nu mai este un secret pentru nicio femeie faptul ca reprezentantii sexului opus nu stau prea bine la capitolul comunicare, nici macar atunci cand este vorba despre activitatile erotice. Dar poti afla de la noi ce isi doresc barbatii in pat. Sunt lucruri pe care putine femeie reusesc sa le intuiasca si sa le puna in practica. Descopera in continuare ce trebuie sa faci in pat ca sa impresionezi orice barbat!


Ce isi doresc barbatii in pat nu va mai fi de acum incolo un secret pentru tine


Ca sa innebunesti un barbat in dormitor,…

1… foloseste-ti mainile mai mult.

Mainile tale pot face minuni pentru barbatul iubit daca le pui in zonele potrivite. Mangaie-l pe gat, pe piept si pe abdomen, trage-l usor de par ori trece-ti usor unghiile pe spatele lui. In acest mod ii transmiti ca te simti bine cu el si ca esti implicata 100% in actul intim.

2. … nu te feri sa faci propuneri.

Daca vrei sa incerci ceva nou, nu te sfii sa ii spui partenerului tau. Cu siguranta va aprecia ideile pe care le propui in dormitor. Barbatilor le place ca femeile sa preia initiativa din cand in cand. In cazurile in care fac doar ei propunerile, se simt mai putin doriti.

3. … impartaseste-i o fantezie.

Chiar daca nu puteti sa puneti in practica chiar toate ideile erotice care va vin in minte, nu inseamna ca nu ar trebui sa discutati deschis despre ceea ce va doriti. In acest fel il faci si pe el sa isi deschida inima in fata ta si sa vorbeasca mai usor despre ceea ce isi doreste sa ii faci in pat.

4. … nu ii critica preferintele.

Ce isi mai doresc barbatii in pat de la femei? Ei bine, nu este greu de ghicit! Acestora nu le place sa fie criticati pentru afinitatile pe care le au, asa ca cel mai bine este sa te abtii si sa ii accepti dorintele. Bineinteles, acest lucru nu inseamna ca trebuie sa pui in practica tot ce vrea el, cu atat mai putin daca nu iti face placere ori nu esti inca pregatita.

5. … fa-i complimente.

Si reprezentantii sexului opus au nevoie de complimente, mai ales atunci cand se afla in intimitate cu partenera lor. Iti poti face iubitul atat de usor fericit, incat nu ar trebui sa stai pe ganduri daca iti place ceea ce iti face. De altfel, acesta este un mod de a-l incuraja  sa continuie si chiar sa descopere lucruri noi.

6. … domina-l.

Demonstreaza-i partenerului tau ca il doresti intr-un mod la care nu se asteapta. Surprinde-l cu o atitudine diferita si vei reusi cu siguranta sa il impresionezi cu abilitatile tale erotice. Observa pana unde ii place sa fie dominat si ai grija sa nu intreci aceasta limita.

7. … iubeste-ti corpul.

Inca mai ai intrebari legate despre ceea ce isi doresc barbatii in pat? Atunci afla ca acestia se simt bine cu femeile care isi iubesc corpul, care isi accepta trasaturile fizice asa cum sunt. Asadar, nu te plange de modul in care arati, ci transforma-ti defectele in puncte forte. Daca vrei sa il inciti, spune-i cat de sexy esti si cat de mult iti place ceea ce iti face.

8. … nu il face unicul responsabil de placerea ta.

Descopera ceea ce iti face placere si asigura-te ca atingi marele O si singura. Nu pune toata responsabilitatea in spatele partenerului tau, ci preia initiva. Pune in practica posturi si tehnici care te ajuta sa atingi placerea maxima.

Acum, ca stii ce isi doresc barbatii in pat, va fi floare la ureche sa il impresionezi pe cel drag. Nu mai sta pe ganduri, ci surprinde-l chiar in aceasta seara.


Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate


Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta  in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4.47 din 5 - 15 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre relatie perfecta

Cele mai citite articole

Grasimea de la nivelul abdomenului este inamicul numarul unu al femeilor care isi doresc o talie de ...
Proteinele, pentru majoritatea oamenilor inseamna o portie de carne carne, sursa sigura pe care ...
Pietrele la rinichi, infectiile de tract urinar sau cancerul renal sunt doar cateva dintre ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016