Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce vor barbatii? 7 lucruri mari si late

Ce vor barbatii? 7 lucruri mari si late
Barbatii pot fi niste creaturi derutante. Uneori este imposibil sa intelegi ce vor, la ce se gandesc sau unde se indreapta. Nu dispera insa, caci expertii au facut o lista a calitatilor pe care barbatii le cauta la o femeie. Care dintre ele te surprinde?


1. Onestitate.
Barbatii adevarati respecta femeile oneste. De fapt, tanjesc dupa una. O femeie care are abilitatea de a fi deschisa si sincera in legatura cu ceea ce vrea si care poate sa-si exprime sentimentele. 
2. Empatia.
Exista nenumarate situatii in care el nu vrea sa aiba dreptate. Vrea sa fie inteles. Nu va intelege niciodata in totalitate ce inseamna sa fii femeie, asa cum nici nu vei patrunde misterele unui barbat. Ceea ce este in regula. Gaseste-ti insa resursele pentru a intelege ca are o alta perspectiva asupra lucrurilor si incearca sa vezi viata prin ochii lui. Iti va fi recunoscator si iti va intoarce favoarea.
3. Acceptarea.
Unul dintre cele mai rele lucruri pe care le poti face este sa-l judeci, mai ales cand vine vorba despre viata lui de dinainte de tine. El nu iti cere iertare, ci acceptare. Daca se va simti confortabil sa-ti povesteasca despre el, nu va trebui sa te joci de-a ghicitul.
4. Incredere.
Daca a demonstrat ca este de incredere, atunci ai incredere in caracterul lui, caci asta il va intari. El nu-ti cere sa-l iubesti orbeste, ci sa nu te consumi cu tot felul de ipoteze.
5. Femeia de casa.
Asta nu inseamna ca trebuie sa stai tot timpul cu sortul atarnat si sa faci prajituri. Barbatul cauta femeia care transforma casa in acasa. 
6. Sprijin.
Fiecare barbat are nevoie de un sistem de sprijin. Vrea sa ai incredere in el. Fii fana lui si sprijina-i visurile, caci il vei motiva sa devina un om mai bun.
7. Autenticitate.
Barbatul apreciaza cand esti exact ceea ce spui ca esti in orice moment. I-ar placea sa-ti citeasca gandurile, dar nu poate. Asa ca spune-i-le tu. Te va aprecia si te va respecta pentru asta.

Sursa foto: www.sxc.hu

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.25 din 5 - 8 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cuplu

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre femei

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0