Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce tinute purtam la petrecerile in aer liber

de Sunt Fericita la 2015-07-27
Ce tinute purtam la petrecerile in aer liber
Cele mai frumoase petreceri in sezonul estival sunt cele organizate in aer liber, iar in 2015 sunt in top evenimentele organizate pe marginea unei piscine sau cele de pe acoperisul cladirilor inalte. Stii care sunt cele mai potrivite tinute pentru astfel de evenimente?


Petrecerile in aer liber au fost si raman cele mai apreciate, motiv pentru care este indicat sa stim ce tinute sa purtam si cum sa le accesorizam corect. Cu atat mai mult cu cat pe invitatie este indicat un cod vestimentar, acesta trebuie respectat, deoarece garanteaza distractia.

O regula generala a petrecerilor in aer liber este renuntarea la costumul clasic si cravata si la rochiile lungi si elegante. Tinutele indicate pentru petreceri la piscina sau cele de pe terasa unui rooftop bar constau in rochii de cocktail sau "all white".

In vara 2015 va recomandam sa alegeti rochii diafane din voal de matase sau din dantela, care iti evidentiaza feminitatea. Culorile care se poarta in 2015 sunt cele in nuante fructate si pastelate, care iti dau un aer boem si relaxat.

































In cazul tinutelor „all white”, alege rochii albe, in favoarea tinutelor compuse din bluze si fuste, intrucat albul este o non-culoare si este dificil sa gasesti doua item-uri care sa aiba exact aceeasi culoare si sa armonizeze din punct de vedere al cromaticii si texturilor. Daca esti indrazneata, poti alege o rochie de mireasa foarte simpla sau pe care o poti modifica, conform dresscode-ului.

O alta optiune pentru petrecerile in aer liber consta in rochiile cu croiala retro, cu franjuri sau cu margele aplicate, in stilul „flapper-dress” care vor arata „tres-chic” cu sandale cu toc mic si accesorii de par in acelasi stil.

Daca petrecerea se desfasoara pe plaja sau la piscina alege rochii lungi din voal, de preferinta lungi si diafane care sa iti dea un aer super-flu. Poarta-le cu sandale plate si cercei candelabru pentru o imagine de zeita moderna si opteaza pentru nuante puternice de rosu, albastru sau verde sau pentru imprimeuri florale si animal-print care se integreaza perfect intr-un astfel de decor estival


Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.91 din 5 - 11 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre petreceri

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0