Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Avantajele pe care ti le ofera ochelarii clip-on. Iata ce trebuie sa stii

de Sunt Fericita la 2021-11-25
Avantajele pe care ti le ofera ochelarii clip-on. Iata ce trebuie sa stii
Ramele de tip clip-on sunt foarte convenabile multumita faptului ca pot transforma instant ochelarii de vedere in ochelari de soare, printr-un gest simplu si discret. Mecanismul care face cadrul pentru protectie solara sa adere la ramele ochelarilor se bazeaza pe un sistem de magneti. In cazul in care te-am facut curioasa, te invitam sa descoperi avantajele pe care ti le ofera ochelarii de tip clip-on!


Iti protejeaza ochii de razele UV

Atat razele UV-A, cat si cele UV-B, pot avea efecte adverse pe termen scurt si lung asupra vederii, compromitand sanatatea ochilor. Este indicat sa ai grija de ochii tai, mai ales in timpul sezonului cald, cand indicele UV este destul de crescut. Ramele de ochelari de vedere clip-on vor asigura nu doar faptul ca esti mereu pregatita sa-ti aperi ochii de razele soarelui, dar si ca nu va trebui sa renunti la corectia dioptriilor pentru a face acest lucru.

Sunt versatili

Ochelarii clip-on pot fi transformati imediat in ochelari de soare prin simpla atasare a cadrului cu lentile intunecate de ramele ochelarilor. Tot ce trebuie sa faci este sa il apropii de rama, iar acesta va adera singur. Astfel ai posibilitatea sa porti aceeasi pereche de ochelari atat pe timp de zi, cand soarele este foarte puternic, cat si pe timp de seara, dupa apus.

Nu vei mai avea nevoie de ochelari de soare

Sa ai mereu la tine ochelari care sa-ti protejeze ochii impotriva soarelui poate fi un inconvenient, mai ales atunci cand nu ai spatiu de depozitare suficient in geanta de mana. Unde mai pui ca se poate intampla sa-i uiti acasa?

Cum ochelarii de tip clip-on indeplinesc doua functii in acelasi timp, atat de protectie fata de razele solare, cat si de corectare a dioptriilor, acestia vor fi singurii de care ai nevoie pe tot parcursul zilei.

Ai la dispozitie o varietate de modele

Ochelarii clip on sunt disponibili intr-o varietate foarte mare de modele (Justin, Erika, Aviator etc.), dar si de branduri. Poti alege producatori precum Polarizen, Ray-Ban, Emporio Armani, iar lista poate continua. 

Nu doar atat, dar vei gasi unele modele cu doua cadre diferite, unul cu lentile mai intunecate, iar celalalt cu lentile mai putin intunecate, astfel incat sa beneficiezi de protectia solara optima, oricare ar fi conditiile de luminozitate din exterior.

Sunt mai accesibili decat ochelarii cu lentilele heliomate 

Lentilele heliomate (cunoscute si ca fotocromatice) au proprietatea de a-si schimba culoarea in functie de intensitatea luminii, intunecandu-se atunci sunt expuse la soare. Sunt o solutie foarte practica si eleganta, insa pretul acestora este pe masura! Ochelarii de tip clip-on sunt mult mai accesibili.

Iti ofera mai mult control decat lentilele heliomate

In cazul lentilelor heliomate, poate dura o perioada pana cand se adapteaza la noul stimul luminos la care sunt expuse, in vreme ce cadrul clip-on poate fi atasat imediat, oricand doresti. Astfel nu va trebui sa astepti ca lentilele sa reactioneze la soarele puternic, iar ochii tai vor fi protejati instant.

Ochelarii clip-on sunt o optiune inteligenta, care te scuteste de nevoia unor ochelari de soare separati de cei de vedere. Acestia iti protejeaza ochii de razele UV, sunt foarte versatili, iar optiunile in ce priveste modelul sau brandul sunt aproape nelimitate. Nu doar atat, dar sunt o solutie mult mai accesibila decat achizitionarea de lentile heliomate, oferind, in acelasi timp, mai mult control. In cazul in care te hotarasti sa cumperi astfel de ochelari, sigur te vei indragosti inclusiv de gestul pe care-l faci pentru a atasa cadrul de protectie solara!

 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre

Cele mai citite articole

In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0