Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa comanzi online lentile de contact? 3 reguli de care sa tii cont

de Sunt Fericita la 2023-01-04
Cum sa comanzi online lentile de contact? 3 reguli de care sa tii cont
De multe ori, este mai rapid si convenabil sa ai grija de nevoile zilnice prin realizarea de achizitii online. Fie ca este vorba de alimentele care lipsesc din frigider, de hainele pe care ti le doresti sau de lentilele de contact de care ai nevoie, nu este dificil sa gasesti magazinele si serviciile potrivite online. Trebuie doar sa faci fiecare alegere cu grija pentru a te asigura ca beneficiezi de o calitate adecvata la preturi accesibile.


Lentilele de contact pe care le utilizezi pot influenta sanatatea ochilor. De aceea, este important sa le comanzi online tinand cont de aceste trei reguli esentiale. 

1. Alege un magazin de specialitate 

Pentru a te asigura ca lentilele de contact pe care le alegi sunt superioare calitativ, dar si accesibile ca pret, este bine sa te indrepti catre magazinele online de specialitate. Acestea iti pot oferi toate detaliile si asistenta de care ai nevoie pentru a face o alegere informata. Totodata, este bine sa optezi pentru un magazin care pune la dispozitie si un showroom local sau consultatii optometrice gratuite, in cazul in care ai nevoie de lamuriri suplimentare sau nu ai inca o prescriptie pentru lentile de contact, ci doar una pentru ochelari. 
 
Daca vrei sa beneficiezi de o varietate cat mai mare, este important sa te asiguri ca site-ul selectat are in oferta lentile de contact pentru toate erorile sau viciile de refractie posibile, precum si pentru varii durate de utilizare - de la varianta de unica folosinta la lentile de contact trimestriale sau anuale. Verifica si conditiile de retur pentru a sti dinainte care sunt optiunile disponibile in cazul in care produsul ales nu este potrivit pentru tine. 

2. Urmeaza intocmai indicatiile prescriptiei

Pentru a putea plasa o comanda online de lentile de contact este important sa intelegi indicatiile prescriptiei. Exista anumite abrevieri si masuratori pe care trebuie sa le ai in vedere la momentul achizitionarii produselor alese:
  • OD pentru ochiul drept, OS pentru ochiul stang si AO sau OU pentru ambii ochi - aceste abrevieri sunt utilizate pentru a specifica ochiul pentru care sunt valabile anumite masuratori;
  • Raza de curbura (RC, BC sau Raza) si diametrul (DIA sau Diam) - prima valoare precizeaza curbura din spate a lentilei de contact, in timp ce a doua se refera la distanta existenta intre cele doua margini ale lentilei. Ambele sunt importante pentru ca asigura o potrivire cat mai buna;
  • Dioptriile (PWR, SF, sau SPH) - indica tipul si puterea corectiei necesare, valorile putand fi negative daca suferi de miopie sau probleme de vedere la distanta (VD) sau pozitive daca te confrunti cu hipermetropie sau deficiente in ceea ce priveste vederea de aproape (VA). 
  • Cilindrul (CYL) si axul (AX) - aceste doua valori sunt necesare atunci cand este prezent astigmatismul (caracterizat de vedere dubla si tulbure), indicand gradul astigmatismului si orientarea dioptriei cilindrice.
 
Pentru a beneficia de un confort superior, este important sa urmezi si toate celelalte recomandari ale optometristului consultat, inclusiv cele referitoare la materialul din care sunt confectionate lentilele, orele de utilizare si solutiile necesare pentru intretinerea lor. 

3. Exploreaza cele mai bune promotii

Daca vrei sa beneficiezi de cele mai bune preturi, ar trebui sa ai in vedere atat costul lentilelor, cat si al taxelor de livrare care se aplica. Exista multiple posibilitati, motiv pentru care este bine sa te informezi inainte de a plasa comanda. Totodata, poate fi benefic sa achizitionezi mai multe perechi in acelasi timp, mai ales daca preferi lentilele de contact de unica folosinta, bilunare sau trimestriale. Nu uita sa te asiguri ca le vei utiliza inainte ca prescriptia ta curenta sa expire. 
 
Nu in ultimul rand, stai la curent cu cele mai noi promotii. De multe ori, anumite brand-uri sunt subiectul unor reduceri suplimentare sau exista puncte de fidelitate pe care le poti colecta. Nu omite nici optiunile de a plati in rate fara dobanda. 
 
Daca ai la dispozitie o prescriptie speciala pentru lentile de contact si alegi un magazin de specialitate cu o oferta cat mai variata, vei putea achizitiona produsele potrivite in cel mai scurt timp. 
 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre lentile de contact

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre oftalmolog

Cele mai citite articole

Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0