Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tinuta office: ponturi de asortare a pieselor casual cu cele elegante

de Sunt Fericita la 2021-05-06
Tinuta office: ponturi de asortare a pieselor casual cu cele elegante
A te imbraca casual nu inseamna haine comode si fara forma, ori incaltaminte de sport. La fel cum, a te imbraca elegant nu inseamna ca trebuie luata in considerare doar imbracamintea formala. Poti asorta elemente casual in lookul tau zilnic, astfel incat sa obtii un rezultat de exceptie. Indiferent de stilul tau personal, cauta imbracaminte de calitate si care sa iti vina bine. Amesteca stilul casual cu cel elegant pentru a realiza un aspect sic, dar relaxant. Accesoriile sunt cele care pot lega tinuta. 


Eleganta este definita ca fiind „calitatea de a fi gratios si elegant in aparenta si maniera”. Prin urmare, o femeie eleganta poate fi definita ca fiind cineva care se imbraca cu echilibru, intr-un mod sofisticat si la moda. Daca stilul tau este unul casual dar iti doresti sa adaugi o nota de eleganta, incepe prin alegerea pieselor clasice de imbracaminte, cum ar fi fustele pana la genunchi, camasile cu nasturi imbracati, toate realizate din materiale naturale si de calitate, cum sunt matasea ori satinul. Niciodata prea stridente, niciodata prea stranse, hainele unei femei elegante par a fi facute pe comanda, special pentru dimensiunile ei. 

 

Stilul de imbracaminte casual elegant, nu inseamna sport casual. Asta implica excluderea blugilor si a sandalelor. Cuvantul elegant trebuie inteles asa cum este, iar hainele trebuie sa exprime naturalete, o combinatie distinsa de tesaturi, iar formele sunt cheia in finalizarea tinutei. Foarte important este mentinerea propriului stil, astfel incat sa te simti degajata in hainele tale, sa nu ai sentimentul ca joci un personaj care nu te reprezinta. Sentimentul de incredere in propria persoana ofera un plus de stil si de personalitate. 

Blugii nu sunt o optiune pentru stilul casual elegant. Daca alegi sa porti pantaloni, cea mai buna optiune sunt pantalonii eleganti, eventual, stilul costum, realizati din materiale cu tinuta, care nu fac cute la prima miscare. Pentru un efect maxim, alege pantofi sport de dama, care iti vor oferi doza necesara de confort.

Fustele sau rochiile cu modele deosebite, elegante si frumoase, ar trebui sa fie mai presus de orice alegere. Cele mai convenabile lungimi sunt sub genunchi sau maxim cativa centimetri deasupra genunchiului. La jumatatea gambei pentru un cocktail sau pana la pamant, pentru un eveniment care are loc seara. 

In ceea ce priveste incaltamintea, pantofii eleganti dar fara a fi stridenti sunt cea mai potrivita alegere. Evita modelul stiletto ori sandalele cu barete, insa poti opta pentru culori vibrante sau detalii originale. Pentru a alungi piciorul, alege pantofii cu varf ascutit, sau culoare nud. Evita platformele sau talpa ortopedica. Balerinii sunt o varianta mai mult decat potrivita pentru orice tinuta casual eleganta, cu singura conditie sa fie un model elegant si cu personalitate, iar materialul din care sunt confectionati sa fie piele de calitate. 

Hainele in culori deschise cu accente mai intunecate, vor arata foarte bine atat in timpul zilei cat si la lasarea intunericului. De exemplu, o fusta creion alba, accesorizata cu o camasa de matase in nuante pastelate si cercei lungi, va arata uimitor ziua. Dar pentru un eveniment de seara, poti alege un top de paiete negre, impreuna cu niste cercei mai discreti. 

O rochie bleumarin cu detalii bej, pe care o vei cumpara astazi, va fi portabila si peste 10 ani, cu acelasi succes. Un stil casual elegant inseamna ca poti purta tinutele de la office si la un brunch duminica, o tura de shopping in oras sau intr-un city break. Diferenta este data de modul in care combini piesele de vestimentatie, de accesoriile pe care le porti, precum si de modul in care alegi sa te incalti. 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.75 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
    Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0