Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 Zodii care nu iubesc drama

de Sunt Fericita la 2019-04-12
5 Zodii care nu iubesc drama
Daca gestionezi foarte bine orice situatie cu care intri in contact, nu te plangi si nici nu te temi, atunci inseamna ca detesti drama. Mai jos ti-am pregatit o lista cu zodiile cele mai aprinse, care chiar urasc drama!


5 Zodii care urasc drama


 
Sunt persoane care au obiceiul de a exagera orice eveniment pe care il traiesc. Trateaza totul extrem de tragic, se plang din orice, se panicheaza, le este frica sa incerce si dispera ori de cate ori lucrurile nu ies asa cum isi doresc. Daca nu te regasesti in cuvintele de mai sus, inseamna ca detesti drama si niciodata nu te plangi in fata celorlalti. Ce zodie esti? Te regasesti printre urmatoarele semne zodiacale?

 
GEMENI. Chiar daca sunt considerate firi usor superficiale, nativii nascuti in zodia Gemeni nu doresc sa isi ia angajamente reale in fata celorlalti, tocmai pentru ca nu sunt capabili sa se tina de cuvant. Ei intarzie mereu, chiar si la intalnirile propuse de ei, nu respecta timpul oamenilor din jur, dar cu toate astea, stau departe de drame. Cum reusesc? Foarte simplu! Nu ii intereseaza prea mult viata celor din jur, ies repede din situatii care nu le sunt pe plac, inainte sa isi faca loc drama. Gemenii traiesc in propria lume si sunt preocupati doar de propriul lor univers.

 
BALANTA. Nativii zodiei Balanta se exteriorizeaza destul de greu, ba mai mult, foarte greu cei din jur isi dau seama de simt Balantele cu adevarat. Nativii reusesc sa gestioneze orice situatie cu brio, fara ca cei din jur sa isi dea seama daca este o neregula in viata lor. Stau departe de situatiile care i-ar putea incrimina, nu isi doresc sa fie prinsi cu minciuna, nu isi asuma responsabilitati, indiferent de situatiile in care se afla, iar toate astea doar pentru ca isi doresc sa stea departe de eventualele drame.

 
CAPRICORN. Chiar daca drama ii tot urmareste pe acesti nativi, pare ca cei nascuti in zodia Capricornului fug cat se poate de tare de drama. Ei reusesc tot ce isi propun, iar dramele nu stau in calea fericirii lor.

 
SAGETATOR. Pentru ei, lucrurile sunt mult mai simple deoarece nativii nascuti in semnul Sagetatorului nu isi doresc nici macar sa creeze drama. Ei evita cat de mult este posibil acest lucru, ba mai mult, isi pastreaza langa ei doar oamenii cu adevarat importanti. Evita sa creeze prietenii sau legaturi cu oameni noi sau cu orice alte persoane care i-ar putea dezechilibra emotional. Ei sunt de parere ca, acolo unde sunt putini oameni, nu este loc nici de drame.

 
VARSATOR. Varasatorilor le place drama, dar doar sa o priveasca, nu sa o traiasca. Ei nu isi doresc sa fie in locul oamenilor care isi pierd mintile deoarece nu suporta acest gen de ipostaze. Sunt calmi, isi controleaza gesturile si iesirile si nu ajung niciodata in ipostaze stanjenitoare.


Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
    In cautarea unei diete echilibrate si sanatoase, fulgii de ovaz sunt un aliat de nadejde pentru cei ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0