Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Horoscopul lunii septembrie 2017 (II): ce au pregatit astrele la inceput de toamna

de Viorica Ghinea la 2017-08-24
Horoscopul lunii septembrie 2017 (II): ce au pregatit astrele la inceput de toamna
Esti curioasa sa afli ce spune despre viata ta horoscopul lunii septembrie 2017? Iata ce schimbari importante ti-au pregatit astrele in prima luna a toamnei!


Horoscopul lunii septembrie 2017: ultimele sase zodii


Daca ai citit deja horoscopul toamnei pentru primele sase zodii, a venit momentul sa descoperi ce le asteapta si pe urmatoarele sase semne zodiacale.

Balanta

Luna te va asista in sfera profesionala pe parcursul lunii septembrie, ceea ce inseamna ca trebuie sa fii atenta la mesajele pe care ti le transmite vocea interioara. Doar asa vei reusi sa progresezi.

Nu vei sta prea bine cu banii in luna septembrie, dar vestea buna este ca vei primi suportul necesar din partea celor dragi. Spre finalul lunii vei reusi sa restabilesti echilibrul in sectorul financiar si il vei mentine astfel o perioada lunga.

Vei avea o viata sociala activa in luna urmatoare, asa ca sunt sanse mari sa iti gasesti si sufletul pereche printre persoanele de sex opus pe care le vei cunoaste. Planetele Marte, Jupiter si Mercur te vor ajuta sa te conectezi doar cu acele persoane care merita increderea ta.

Te vei confrunta cu probleme de sanatate usoare in luna urmatoare, insa vei reusi sa tii totul sub control cu ajutorul remediilor naturiste. Gandirea pozitiva te va ajuta sa treci cu bine de multe momente mai tensionante.

Scorpion

Horoscopul lunii septembrie 2017 spune ca viata profesionala va fi plina de provocari. Vei avea parte de multe situatii care vor necesita rabdare si determinare, dar vei fi recompensata asa cum iti doresti. Vei avea parte de tot suportul superiorilor pentru a demara noi proiecte care se vor dovedi un real succes.

Domeniul financiar va fi infloritor in luna urmatoare, asa ca iti vei putea indeplini multe dintre visurile pe care le-ai avut pana acum. In prima saptamana a lui septembrie vei putea sa pui bazele unui parteneriat promitator.

Vei fi destul de interesata de sfera amoroasa in luna septembrie a acestui an, iar vestea buna este ca nu vei fi dezamagita. Daca pana acum nu aveai pretentii prea mari, de acum incolo iti vei dori sa cunosti un partener cu care sa te poti conecta si spiritual. Si sunt sanse mari sa il cunosti chiar la locul de munca.

Nu te vei confrunta cu probleme mari de sanatate in luna septembrie, insa vei fi preocupata de reducerea kilogramelor in plus. Persoanele care au probleme cu stomacul trebuie sa aiba mai multa grija de dieta lor.

Sagetator

Vor avea loc multe schimbari interesante pe plan profesional, unele care te vor face sa te simti in al noulea cer. Nici macar nu iti mai aduci aminte de cand nu ai mai avut atat de multe impliniri in cariera. Te vei bucura alaturi de cei dragi de succesul rasunator.

Suna destul de bine si horoscopul financiar al lunii septembrie 2017, asa ca nu va trebui sa iti faci prea multe griji in privinta banilor in perioada urmatoare. Prin urmare, te vei putea bucura de multe iesiri alaturi de cei dragi si vei putea sa oferi cadouri fara sa mai faci stresata calcule.

Soarele si planetele Jupiter si Mercur te vor sustine pe plan sentimental luna urmatoare. Vei iesi des in oras, astfel ca vei cunoaste cu usurinta multe persoane de sex opus. Daca esti implicata intr-o relatie serioasa, te poti gandi deja la pasul urmator. Persoanele casatorite se pot gandi la conceperea unui copil in septembrie 2017.

Starea ta de sanatatea va fi una destul de buna pana pe 22 septembrie, dupa aceea te vei confrunta cu mici probleme, dar vei reusi sa tii totul sub control daca te relaxezi.

Capricorn

In septembrie iti poti indeplini cu usurinta obiectivele profesionale pe care ti le-ai fixat. Vei avea multe sanse de progres, asa ca ar trebui sa profiti de acestea fiindca nu se stie cand le vei mai intalni.

Comparativ cu luna august, in septembrie vei sta mult mai bine la capitolul financiar. Nu vei castiga sume mari de bani, insa nici nu le vei duce lipsa ca altadata.

Horoscopul lunii septembrie 2017 spune ca sunt sanse mari ca nativii celibatari ai acestei zodii sa isi gaseasca perechea la locul de munca, la intrunirile profesionale. Vor fi multe sanse pentru formarea unei relatii de cuplu, asa ca totul depinde doar de atitudinea pe care o vor avea reprezentantii zodiei.

Starea de sanatate va fi una fragila, in special spre sfarsitul lunii, cand se vor aduna mai multe griji pe capul nativilor. Sportul reprezinta cea mai buna solutie pentru eliminarea stresului in acest caz.

Varsator

Desi nu iti vei atinge cele mai marete visuri profesionale in luna septembrie, totusi nu vei fi dezamagita de rezultatele pe care le vei avea. Faptul ca vei sta bine la capitolul comunicare te va ajuta sa te imprietenesti cu multi oameni influenti in lumea afacerilor.

Suna surprinzator, insa te vei putea bucura de mai multe castiguri financiare daca ii ajuti pe cei din jurul tau. Faptele bune se vor intoarce inzecit asupra ta, astfel ca nu ar trebui sa stai pe ganduri inainte de a le oferi sprijinul tau celorlalti.

Lucrurile vor sta bine si pe plan amoros in luna septembrie 2017 pentru cei singuri. Cei aflati intr-o relatie serioasa mai lunga s-ar putea confrunta cu cateva probleme sexuale, dar toate se vor rezolva cu comunicare si afectiune.

Daca acorzi atentie la timp problemelor minore de sanatate, nu te vei confrunta cu nimic serios in luna urmatoare. Ia in considerare o detoxifiere a organismului.

Pesti

Legat de cariera, orice nu a functionat bine pana acum, vei reusi sa rezolvi in luna septembrie. Vei primi suport atat din partea familiei, cat si a sefilor si a relatiilor sociale pe care le-ai facut in ultima perioada.

Vei avea bani suficienti luna urmatoare, insa va trebuie sa depui mult efort pentru a te bucura de confortul financiar. Din pacate, vei avea cateva discutii mai aprinse cu prietenii pe aceasta tema, dar veti reusi sa ajungeti la un numitor comun in cele din urma.

Relatia ta va fi influentata de Soare, Luna si de planeta Venus, astfel ca lucrurile vor decurge armonios intre tine si cel drag. Avand in vedere ca vor fi multe oportunitati sentimentale, nativii singuri isi pot gasi perechea luna urmatoare.

Avand in vedere ca vei avea o viata sociala intensa in luna septembrie, preocupa-te mai mult de starea ta de sanatate. Odihneste-te mai mult si fa cateva schimbari in alimentatie.


Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre zodii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre horoscopul lunii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre in functie de zodie

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0