Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Chec aperitiv

Chec aperitiv
Chec aperitiv



Ingrediente
:
  • 200 g faina
  • 6 oua
  • 100 g masline negre fara samburi
  • 100 g masline verzi fara samburi
  • 400 g sunca
  • 150 g telemea de oaie
  • 200 ml lapte
  • 2 felii de gogosar murat
  • 4 linguri de ulei
  • 1 pliculet praf de copt
  • 85g cascaval
  • piper si sare dupa gust

Mod de preparare:
Se taie sunca cubulete si se da cascavalul pe razatoarea mare. Branza se faramiteaza bine cu furculita sau se da pe razatoarea mare. Feliile de gogosar se taie cubulete. Intr-un castron se pune faina, se adauga peste pliculetul de praf de copt si se amesteca. Se sparg ouale intr-un castron incapator si se mixeaza bine, pana devin spuma. Se adauga laptele si branza faramitata si se mixeaza din nou, pana se omogenizeaza.
Peste compozitia rezultata se cerne faina pe care am amestecat-o in prealabil cu praful de copt. Se amesteca totul cu o spatula, pana la omogenizare. Peste compozitia rezultata se adauga sunca, maslinele, gogosarul murat, cascavalul, uleiul, piper si sare dupa gust si se amesteca, pana la omogenizare, cu spatula.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Teste REZOLVATE de Limba si Literatura romana pentru reusita la examenul de TITULARIZARE


Doar 47 dintre profesori obtin statutul de titular   V-ati saturat probabil de mutarea continua din scoala in scoala pe posturi cu "perioada determinata" Sigur un post stabil v-ar prinde bine Va doriti sa reusiti cu prima ocazie Pentru ca pe an ce trece numarul candidatilor creste si numarul locurilor scade...

Oferta Speciala
valabila 48h

Compozitia rezultata se toarna intr-o tava de chec pe care o tapetam, in prealabil, cu hartie de copt. Se introduce tava in cuptorul preincalzit si se lasa checul la copt, la un foc mic spre mediu. Inainte de a-l scoate din cuptor se incearca cu scobitoarea. Coptul dureaza aproximativ 45 minute.




Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre aperitiv

Spune-ne opinia ta despre "Chec aperitiv"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


10 - 1 =


Ce au spus ceilalti utilizatori despre "Chec aperitiv"

SHTEFANIA @ 08-Sep-2012
"Bun chec. De cate ori l-am facut a avut mare succes si toti imi cereau reteta. Sanatate."
maria @ 12-Sep-2010
"Foarte bun pentru pachetelul copilului!"

Cele mai citite articole

Riscul aparitiei diabetului zaharat de tip 2 poate fi redus printr-o dieta pe baza de plante, ...
Un studiu ne ofera informatii importante cu privire la miscarea pe care trebuie sa o facem pentru a ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Sensibilitatea si senzitivitatea unei femei Taur,o intrece pe cea a semnelor de apa.De ce?Pt.ca ...
Asa este, ghirlandele luminoase iti pot schimba complet decorul dormitorului. Mi-am achizitionat 2 ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Detoxifiere sanatoasa - Ghid complet pentru femei
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0