Ingrediente:
- 200 g faina
- 6 oua
- 100 g masline negre fara samburi
- 100 g masline verzi fara samburi
- 400 g sunca
- 150 g telemea de oaie
- 200 ml lapte
- 2 felii de gogosar murat
- 4 linguri de ulei
- 1 pliculet praf de copt
- 85g cascaval
- piper si sare dupa gust
Mod de preparare:
Se taie sunca cubulete si se da cascavalul pe razatoarea mare. Branza se faramiteaza bine cu furculita sau se da pe razatoarea mare. Feliile de gogosar se taie cubulete. Intr-un castron se pune faina, se adauga peste pliculetul de praf de copt si se amesteca. Se sparg ouale intr-un castron incapator si se mixeaza bine, pana devin spuma. Se adauga laptele si branza faramitata si se mixeaza din nou, pana se omogenizeaza.
Peste compozitia rezultata se cerne faina pe care am amestecat-o in prealabil cu praful de copt. Se amesteca totul cu o spatula, pana la omogenizare. Peste compozitia rezultata se adauga sunca, maslinele, gogosarul murat, cascavalul, uleiul, piper si sare dupa gust si se amesteca, pana la omogenizare, cu spatula.
Compozitia rezultata se toarna intr-o tava de chec pe care o tapetam, in prealabil, cu hartie de copt. Se introduce tava in cuptorul preincalzit si se lasa checul la copt, la un foc mic spre mediu. Inainte de a-l scoate din cuptor se incearca cu scobitoarea. Coptul dureaza aproximativ 45 minute.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 2 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!