Ingrediente:
- 16 rosii cherry taiate in sferturi
- 1/2 nuca de cocos proaspat macinata, rasa sau taiata fin
- 1 mana mica de busuioc sau coriandru, tocat mare
- un castravete mare, curatat de coaja si tocat mare
- 1 lg ulei de masline
- sare si piper
- sucul de la 1-2 lamai verzi
- 1 ardei iute rosu taiat in felii subtiri (optional)
Preparare:
Puneti rosiile, nuca de cocos, busuiocul, castravetele si ardeiul iute rosu intr-un bol si amestecati. Inainte sa serviti, adaugati uleiul de masline, sare, piper si suc de lamaie verde dupa gust.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
