Ingrediente necesare pentru salata de gogonele coapte
- o jumatate de kilogram de gogonele;
- o ceapa alba;
- marar ori patrunjel (la alegere);
- ulei;
- piper ori boia iute (la alegere, dupa gust);
- sare;
- un morcov ras ori un ardei rosu (optional).
Cum prepari salata de gogonele coapte
Mai intai, coace gogonelele in cuptor ori pe grill. Dupa ce observi ca s-au inmuiat si ca au coaja usor arsa din loc in loc, scoate-le si lasa-le la racit putin. Decojeste-le apoi si las-le la scurs.Marunteste gogonelele ca atunci cand prepari salata de vinete, apoi pregateste si restul ingredientelor. Toaca ceapa marunt si legatura de verdeata, dupa care adauga-le peste pasta de gogonele din bol.
Toarna ulei si condimenteaza salata de gogonele coapte dupa gust. Optional, poti sa adaugi si un morcov ori un ardei pentru o aroma si un gust cat mai interesante. Combina toate ingredientele bine, apoi serveste pe paine prajita alaturi de o cana de vin fiert.
Incearca si tu aceasta salata de gogonele coapte si va deveni preparatul tau de sezon preferat!
Foto: pexels.com
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
