Ingrediente necesare pentru salata de gogonele coapte
- o jumatate de kilogram de gogonele;
- o ceapa alba;
- marar ori patrunjel (la alegere);
- ulei;
- piper ori boia iute (la alegere, dupa gust);
- sare;
- un morcov ras ori un ardei rosu (optional).
Cum prepari salata de gogonele coapte
Mai intai, coace gogonelele in cuptor ori pe grill. Dupa ce observi ca s-au inmuiat si ca au coaja usor arsa din loc in loc, scoate-le si lasa-le la racit putin. Decojeste-le apoi si las-le la scurs.Marunteste gogonelele ca atunci cand prepari salata de vinete, apoi pregateste si restul ingredientelor. Toaca ceapa marunt si legatura de verdeata, dupa care adauga-le peste pasta de gogonele din bol.
Toarna ulei si condimenteaza salata de gogonele coapte dupa gust. Optional, poti sa adaugi si un morcov ori un ardei pentru o aroma si un gust cat mai interesante. Combina toate ingredientele bine, apoi serveste pe paine prajita alaturi de o cana de vin fiert.
Incearca si tu aceasta salata de gogonele coapte si va deveni preparatul tau de sezon preferat!
Foto: pexels.com
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti
Tehnicile de respiratie secrete iti dezvaluie cea mai puternica forma de vindecare vazuta vreodata Acestea te pot ajuta sa elimini durerea sa previi atacurile de cord si sa tratezi astmul Toate acestea sunt mentionate intr-un manuscris antic care nu a fost niciodata vazut de catre lumea occidentala Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4.13
din 5
- 4 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!