Ingrediente necesare pentru salata de gogonele coapte
- o jumatate de kilogram de gogonele;
- o ceapa alba;
- marar ori patrunjel (la alegere);
- ulei;
- piper ori boia iute (la alegere, dupa gust);
- sare;
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Teste REZOLVATE pentru reusita la examenul de titularizare in invatamantul prescolar - EDUCATORI
Lucrarea Teste REZOLVATE pentru reusita la examenul de titularizarea in invatamantul prescolar ofera solutii practice si punctuale cu ajutorul carora poti obtine punctaj maxim la examenul de tiltularizare Axata pe experienta examenelor de titularizare precedente procente de promovabilitate identificarea si eliminarea problemelor...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
- un morcov ras ori un ardei rosu (optional).
Cum prepari salata de gogonele coapte
Mai intai, coace gogonelele in cuptor ori pe grill. Dupa ce observi ca s-au inmuiat si ca au coaja usor arsa din loc in loc, scoate-le si lasa-le la racit putin. Decojeste-le apoi si las-le la scurs.Marunteste gogonelele ca atunci cand prepari salata de vinete, apoi pregateste si restul ingredientelor. Toaca ceapa marunt si legatura de verdeata, dupa care adauga-le peste pasta de gogonele din bol.
Toarna ulei si condimenteaza salata de gogonele coapte dupa gust. Optional, poti sa adaugi si un morcov ori un ardei pentru o aroma si un gust cat mai interesante. Combina toate ingredientele bine, apoi serveste pe paine prajita alaturi de o cana de vin fiert.
Incearca si tu aceasta salata de gogonele coapte si va deveni preparatul tau de sezon preferat!
Foto: pexels.com
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4.13
din 5
- 4 voturi.
Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!
Comentarii articole