Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum recunosti un parfum original?

de Sunt Fericita la 2022-01-10
Cum recunosti un parfum original?
Majoritatea persoanelor se bucura atunci cand primesc sau investesc intr-un parfum de firma, insa ulterior observa ca mireasma acestuia nu este la fel de puternica precum si-ar fi dorit, sau nu este persistenta in timp. Exista posibilitatea ca aceste persoane sa fi investit intr-un parfum fake, asa ca este important sa verifici foarte bine flaconul si mireasma produsului inainte de a investi intr-o sticluta branduita de parfum!


Daca vrei sa stii cum faci diferenta dintre un parfum original si unul fake, atunci consulta lista urmatoare si descopera toate indiciile de care ai nevoie!


Pretul

Unul dintre cele mai evidente criterii care pot da de gol un parfum fake spre deosebire de unul original este pretul. De exemplu, un parfum DIOR original va porni de la suma de 200 de lei pentru cea mai mica sticluta, pe cand un parfum fake poate porni chiar si de la 50 de lei.


Intre parfumul original si cel fake mai exista si parfumurile de tip „replica”. Cu toate acestea, cele din urma sunt legale, fiind cunoscute proprietatile putin mai slabe spre deosebire de miresmele originale. Numele parfumurilor replica nu este acelasi cu cel original, pretul este mai scazut, iar atunci cand vrei sa cumperi un astfel de parfum vei sti deja ca nu este cel original.


Calitatea recipientului

Sticlele parfumurilor originale ofera poveste, eleganta, bun gust si perfectiune, pe cand flacoanele parfumurilor fake pot fi neuniforme, cu defecte, cu probleme in a utiliza parfumul, cu bule sau degradate. Daca ti se pare ceva in neregula cu sticla parfumului, atunci nu cumpara produsul.


Miresmele parfumului

Parfumurile originale ofera persoanelor trei miresme deosebite, precum notele de baza, de inima si de varf. Astfel, atunci cand incerci parfumul este important sa fii atenta la trecerea de la o aroma la alta. Parfumurile fake vor avea acelasi miros pe toata perioada purtarii si, bineinteles, nu vor avea aceeasi compozitie sau mireasma pe care ti-o doreai. 


Persistenta parfumului

Un parfum original va persista mult mai mult pe piele, spre deosebire de unul fake. In functie de concentratia de parfum: extract de parfum, apa de parfum apa de toaleta sau apa de colonie, acesta poate rezista intre 3 si 16 ore, iar cel fake va putea rezista maxim 1-2 ore. Cu atat mai mult, la parfumul original iti va fi usor sa iti dai seama de familia olfactiva, pe cand la cel fake iti va fi mult mai greu.


Codul de bare si codul de lot

Codul de bare poate fi verificat prin aplicatia codecheck.info pentru a cunoaste intocmai de unde provine parfumului, iar codul de lot poate fi regasit pe spatele sticlei de parfum. Cel din urma este reprezentat printr-un simbol cu o cutiuta cu capac deschis. Langa desen vei gasi codul de lot, iar acesta trebuie sa fie la fel cu cel de pe ambalajul in care a venit sticla de parfum.


Locul din care cumperi parfumul

Locul sau magazinul de unde cumperi parfumul este la fel de important ca celelalte criterii metionate. De exemplu, daca vei cumpara un parfum dintr-un magazin „no-name”, atunci exista mai multe sanse ca acesta sa fie fake. Totusi, verifica si celelalte semne pentru a te asigura daca este, sau nu, un produs original. 


Daca iti doresti un parfum persistent, de calitate si potrivit pentru gusturile tale, atunci alege intotdeauna un brand cu notorietate in domeniu, precum Dior, Yves Saint Laurent, Tom Ford, Paco Rabanne, Prada, Versace, Guerlain, Gucci, Dolce & Gabbana, Givenchy, Lancôme etc, tine cont de sfaturile oferite pentru a depista imediat parfumurile fake de cele originale si alege intotdeauna miresmele ideale pentru gusturile si personalitatea ta!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.6 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0