Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa ai un zambet perfect? Iata 5 trucuri simple!

de Viorica Ghinea la 2018-04-11
Cum sa ai un zambet perfect? Iata 5 trucuri simple!
Nu trebuie sa mergi in fiecare saptamana la stomatolog ca sa ai un zambet perfect, ci doar sa cunosti trucurile potrivite. Descopera in continuare cateva proceduri care te vor ajuta sa ai dantura alba si stralucitoare inca de la primele aplicari.


Incearca trucurile care te ajuta sa ai un zambet perfect si aplica-l cu regularitate pe cel care ti se potriveste cel mai mult.


1. Pasta de turmeric te ajuta rapid sa ai un zambet perfect


Ca sa obtii un zambet perfect, amesteca o lingurita de turmeric cu o lingurita de ulei de cocos si 2-3 picaturi de ulei esential de menta. Foloseste acest mix naturist o data pe zi si nu numai ca vei avea dantura mai alba, dar si respiratia ta va fi mai proaspata ca oricand.

2. Uleiul esential din arbore de ceai ofera senzatie de prospetime


Inca un truc simplu care te ajuta sa obtii un zambet perfect este apa de gura preparata din ulei esential din arbore de ceai diluat cu apa. Este suficient sa pui 2-3 picaturi in jumatate de pahar de apa, dupa care sa iti clatesti gura. Apeleaza la acest ritual dupa ce te speli pe dinti. Senzatia de prospetime nu te va parasi timp de cateva ore la rand.

3. Pasta de capsune, aliatul tau in obtinerea unor dinti curati


Scapa rapid de petele aparute pe dinti cu ajutorul unei paste preparate din capsune. Tot ce trebuie sa faci este sa le pasezi cu o furculita, dupa care sa aplici pasta obtinuta pe dinti si sa freci usor cu ajutorul unei periute. Apeleaza la acest truc o data pe saptamana pentru intretinerea danturii.

4. Uleiul de cocos, camarad de baza in obtinerea unui zambet perfect


Este mai simplu decat iti imaginezi sa obtii un zambet perfect. Nu trebuie decat sa aplici ulei de cocos pe periuta de dinti, dupa care sa te periezi si sa mai lasi ingredientul naturist sa isi faca efectul timp de 15 minute. Clatete-te bine dupa aceea. Repeta procedeul de 2-3 ori pe saptamana.

5. Carbunele medicinal ofera rezultate incredibile


Alt ingredient naturist care iti ofera zambetul perfect pe care il admiri in reviste este carbunele medicinal. Nu te speria de aspectul acestuia pentru ca rezultatele te vor incanta. Amesteca-l cu putina apa pana cand se formeaza o pasta, dupa care aplica-l pe dinti cu ajutorul unei periute. Lasa mixul sa isi faca efectul timp de doua minute, dupa care clateste-te foarte bine. Repeta metoda de doua ori pe saptamana pentru cele mai bune efecte.


Obinerea unui zambet perfect nu va mai reprezenta de acum incolo o provocare mare pentru tine. Cu ajutorul acestor aliati vei reusi sa ai dantura mai alba si mai stralucitoare fara sa cheltuiesti multi bani pe produse de ingrijire orala.



Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.87 din 5 - 15 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dinti albi

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0