Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Stomatologia viitorului este stomatologia minim-invaziva, fara durere si cu materiale biocompatibile - Marca Life Dental Spa

de Sunt Fericita la 2019-10-14
Stomatologia viitorului este stomatologia minim-invaziva, fara durere si cu materiale biocompatibile - Marca Life Dental Spa
Una dintre cele mai inovatoare metode in stomatologie, pe care o practicam si in clinica LIFE DENTAL SPA, este laserul dentar, care poate fi folosit, de pilda, in tratamentul minim-invaziv al cariilor dentare, cand se va indeparta doar smaltul cariat, nu si cel sanatos. De asemenea, spre deosebire de procedurile clasice, Laserul este nedureros, pentru ca poate fi reglat in functie de sensibilitatea pacientului, deci nu are nevoie de anestezie.


Si, nu in ultimul rand, materialele recomandate de specialistii LIFE DENTAL SPA vor fi numai materiale biocompatibile, indiferent daca vorbim de plombe dentare non-toxice sau de coroane dentare care sa nu aiba materiale metalice.


 

Ce este laserul dentar?

Laserul dentar este o tehnica moderna de tratare a afectiunilor dentare cu ajutorul luminii, menita sa-i asigure pacientului proceduri fara durere sau disconfort. De aceea, laserul dentar este o procedura care a inlocuit cu mare usurinta procedurile stomatologice traditionale. In cadrul clinicii Life Dental Spa, laserul dentar se utilizeaza intr-o multitudine de ramuri ale stomatologiei, cum ar fi: endodontie, implantologie, protetica, ortodontie, pedodontie si faciliteaza tratarea gingivitelor, a parodontozelor sau a cariilor, dar este util si in estetica dentara – laserul ofera cea mai eficienta, dar si cea mai putin nociva metoda de albirea a dintilor.


 

Pe langa toate acestea, laserul dentar ii va ajuta pe pacienti sa reduca tumefierea si sangerarile gingivale, fiind cea mai noua tehnica stomatologica utilizata la Life Dental Spa atat in tratamentul parodontal, cat si pentru tratarea gingivitelor, a cariilor si pentru albirea dintilor. In cazul in care aveti probleme cu parodontoza, va puteti face si dumneavoastra un astfel de tratament la clinica Life Dental Spa din Bucuresti. De ce? Pentru ca in clinica noastra se trateaza eficient parodontoza, print-o metoda pe placul pacientilor, adica non-invaziva – fara sangerari, durere, disconfort sau alte efecte neplacute realizate de bisturiu. LASER-ul dentar este recomandat in tratamentele dentare la copii si la femeile insarcinate, pentru ca nu are efecte negative asupra sanatatii acestor categorii de pacienti.


 

Ce afectiuni dentare se pot trata cu ajutorul laserului?

Cu ajutorul LASER-ului putem trata atat probleme ale gingivitei, carii sau parodontoza, cat si tratamente ce tin de estetica dentara, cum ar fi albirea dintilor – cea mai precisa si mai sigura procedura pentru obtinerea unor dinti albi si frumosi intr-un timp record si pe termen lung.

Pacientii nostri vor putea beneficia la Life Dental Spa de:

  • tratarea cariilor incipiente, dar si a celor profunde,
  • sterilizarea canalelor dintelui in tratamentele endodontice, 
  • decontaminare bacteriana si biostimulare gingivala in cazul tratamentelor gingivale si parodontale, 
  • hemostaza si excizii ale unor tumori sau formatiuni tumorale fara hemoragie si durere, 
  • indepartarea rapida si precisa a tumorilor benigne, 
  • depigmentarea mucoasei orale in cazul pacientilor care au pigmentari gingivale inestetice, 
  • descoperiri de bonturi in cazul implanturilor dentare sau descoperirea molarilor de minte in cazul in care acestia nu au erupt complet si creeaza complicatii inflamatorii sau infectioase in zona respectiva, 
  • decontaminarea bacteriana a alveolei dupa o extractie dentara, pentru o vindecare mai rapida si fara complicatii 
  • reconturarea gingiei in cazul in care vrem sa facem lucrari protetice si avem nevoie de o estetica deosebita,
  • albiri dentare rapide, fara durere si cu eficienta crescuta, 
  • terapia durerii prin radiatia laser in zonele oro-maxilor-faciale. 


 

Care ar fi costurile?

Clinica Life Dental Spa aplica proceduri de inalta calitate si se bazeaza pe cea mai moderna tehnologie in domeniul stomatologic. In general, preturile tratamentelor cu LASER in clinicile stomatologice din Bucuresti variaza intre 800 si 1.000 de lei. In clinica Life Dental Spa procedurile cu LASER DENTAR incep de la 100 de lei, in functie de procedura si problema pe care o are pacientul. Clinica Life Dental Spa pune la dispozitia pacientilor cele mai avantajoase oferte ale tratamentelor cu LASER dentar, astfel incat acesta sa beneficieze de proceduri eficiente, calitative, non-invazive si cu multe alte beneficii pe termen lung. 


 

De ce merita sa-ti tratezi dintii cu ajutorul laserului?

Clinica Life Dental Spa incurajeaza pacientii sa apeleze la tratamente cu ajutorul laserului dentar, deoarece acest tratament le va asigura:

  • o acuratete sporita in cadrul interventiilor, ceea ce va determina reducerea riscului lezarii accidentale; 
  • o recuperare post-operatorie mai rapida si reducerea sangerarilor din timpul interventiilor chirurgicale; 
  • scaderea riscul infectiilor bacteriene, datorita proprietatii de sterilizare a laserului;  
  • eliminarea anesteziei;
  • reducerea durerii in proportie 80%, ceea ce-i confera un plus de confort pacientului; 
  • absenta efectului traumatic asupra dintelui sau a tesuturilor moi, pentru ca nu produce sensibilitate dentara sau micro-fisuri in dinte; 
  • indepartarea selectiva doar a tesuturilor afectate, motiv pentru care terapie laser reprezinta o metoda minim-invaziva de tratament. 


 

De ce folosim materiale biocompatibile?

Daca pana nu demult, amalgamul era materialul de electie in stomatologie, in timp, studiile au demonstrat ceea ce se banuia, de fapt, de multa vreme: metalul in gura nu este biocompatibil cu organismul! Astfel ca, urmatorul pas a fost ca medicii stomatologi sa renunte la folosirea lui si sa-si orienteze atentia catre materialele compozite, aparute pe piata. Unele dintre aceste materiale sunt mai rezistente si sunt folosite pentru zonele posterioare, altele sunt estetice, deci sunt folosite pentru zonele anterioare, fiecare avand avantajele si dezavantajele lor, dar si indicatii precise de utilizare.

Cele mai recente studii efectuate „in vitro” au dus la descoperirea unui material compozit care face ca plombele dentare sa fie mai putin toxice. Acest compozit nou se pare ca nu are o serie de compusi chimici care sunt toxici pentru pulpa dentara pe termen lung. In plus, plombele non-toxice au o actiune profilactica asupra nervului dentar, protejandu-l mai ales in cariile profunde. 

Asadar, putem spune ca materialele dentare au cunoscut o evolutie spectaculoasa de-a lungul timpului, evolutie de care ne-am gandit ca ar fi bine sa beneficieze si pacientii nostri. De aceea, specialistii clinicii Life Dental Spa cauta, se documenteaza in permanenta, si va recomanda numai materiale biocompatibile, indiferent daca vorbim de plombe dentare non-toxice sau de coroane dentare care sa nu aiba materiale metalice.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre stomatologie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0