Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Carbunele medicinal are efecte incredibile pentru sanatate

de Viorica Ghinea la 2020-07-30
Carbunele medicinal are efecte incredibile pentru sanatate
Despre folosirea carbunelui medicinal exista date inca din anul 1500 i. H., cand a fost mentionat intr-un papirus egiptean. Acest popor folosea carbunele activ pentru dezinfectarea ranilor in special, dar poate fi utilizat in multe alte scopuri terapeutice, avand o multime de beneficii pentru sanatate. Descopera mai jos efectele incredibile pe care le ofera organismului.


Carbunele medicinal albeste dintii

Carbunele medicinal este un camarad de nadejde in tratamentele pentru albirea danturii si indepartarea placii bacteriene. Nu trebuie decat sa amesteci pudra respectiva cu apa pana obtii o pasta consistenta. Dupa aceea, aplica mixul pe periuta de dinti si periaza ca de obicei, insistand pe zonele in care iti apar pete.

Nu te clati  imediat cu apa, ci lasa produsul sa actioneze timp de doua-trei minute. Nu este indicat sa foloseste acest produs zilnic, pentru ca poate sa afecteze smaltul dintilor, ci de 1-2 ori pe saptamana ori atunci cand este necesar.


Carbunele activ mentine pielea frumoasa

Carbunele medicinal nu te va dezamagi nici in tratamentele de infrumusetare. Il poti utiliza in masti de indepartare a punctelor negre, de tratare a acneei si de revitalizare a pielii deshidratate. In plus, are efecte exfoliante, astfel ca poate inlocui cu succes scrubul achizitionat din comert. Inca o veste buna este ca lupta impotriva imbatranirii premature.

Pentru a face o masca cu rol de purificare, amesteca o lingurita de pudra de carbune activ cu putina apa calduta. Combina ingredientele astfel incat sa obtii o pasta cremoasa. Dupa care adauga o lingurita de miere ori gel de aloe vera in compozitie, pentru a intensifica efectele benefice, si amesteca bine. Aplica un strat subtire pe fata si lasa masca sa actioneze timp de 5-10 minute. Daca doresti sa aplici tratamentul si pe gat si decolteu, dubleaza ori tripleaza cantitatile ingredientelor.


Detoxifica organismul cu o bautura pe baza de carbune medicinal

Printre beneficiile incredibile pe care le are carbunele medicinal se numara si eliminarea toxinelor din organism. Pentru a te bucura de acest efect, prepara o bautura formata din o capsula ori doua de carbune activ si un pahar cu apa. De asemenea, poti sa adaugi acest produs si in smoothie daca obisnuiesti sa consumi. Este indicat sa bei bautura detoxifianta intre mesele principale.

Vei observa efectele benefice pe care le are asupra sistemului digestiv inca de la prima administrare. Digestia se va imbunatati, nu te vei mai balona dupa fiecare masa si vei scapa si de constipatie.

Carbunele activ grabeste vindecarea iritatiilor si a ranilor

Acest remediu naturist mai poate fi utilizat si pentru tratarea iritatiilor pielii, dar si pentru vindecarea unor rani superficiale. Totodata, are efecte benefice si in caz de muscaturi de insecte. Acesta amelioreaza senzatia de mancarime si atenueaza inflamatia si roseata pielii.

Carbunele medicinal mentine sanatatea podoabei capilare

Parul tau este degradat, lipsit de stralucire si fara volum? Atunci ai nevoie de o masca pe baza de carbune medicinal. Tot ce trebuie sa faci este sa adaugi o lingurita de pudra peste samponul pe care il pui in mana la o spalare.  Clateste parul foarte bine dupa aceea.


Include cu incredere carbunele medicinal in rutina ta de ingrijire. De la albirea dintilor pana la ingrijirea podoabei capilare, acesta ofera o multime de beneficii corpului.


Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.04 din 5 - 23 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre piele frumoasa

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre tratamente naturiste

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre acnee

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre par degradat

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0