Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa aratam fabulos imbracate sumar

Cum sa aratam fabulos imbracate sumar
Nu te sfii si arata-ti trupul minunat! Iti oferim in continuare cateva secrete care te vor scoate din costumul intreg si te vor lasa intr-unul in doua piese imediat.


1. Parul face totul
Cand esti imbracata foarte sumar, cel mai bun compliment pe care ni-l putem face este sa purtam parul lasat pe spate. Asa ca ingerii de la Victoria’s Secret cand meg pe podium. Pentru asta, foloseste o spuma modelatoare usoare, piaptana-ti neglijent parul si lasa-l sa se usuce natural. Vei obtine niste onduleuri ce amintesc de valurile marii.
2. Foloseste crema protectoare pe umeri
Umerii sunt un magnet pentru razele UV. Mangaie-i zilnic cu crema protectoare pentru a preveni aparitia pistruilor. Seara, la terasa, ascunde petele cu pudra, cu un fond de ten, ideal unele care contin vitaminele C si E.
Iar, daca porti un top cu un singur umar, foloseste un spray de corp cu un pic de luciu care va ameti privirea celui interesat si o va deturna de la diferentele de tonuri ale pielii.
3. Scoate pieptul inainte
Pieptul este o zona sensibila, predispusa aparitiei acneei (mai ales cand punem multa crema grasa de protectie solaa), asa ca foloseste un gel de dus pe baza de acid salicilic. Pentru a straluci, foloseste o crema bronzanta pe gat, pe piept si chiar si intre sani, spun specialistii. Sau amesteca o picatura de bronzant lichid cu clotiunea de corp, pentru un efect mai delicat.
4. Autobronzeaza-te cu cap
Sculpteaza-ti niste brate sexi cu ajutorul unui truc ce implica flosirea autobronzantului: incepe de la umeri si aplica lotiunea cu miscari ample, pune un pic mai multa notiune in exteriorul bratului si ia-o mai incet in interiorul acestuia unde se presupune ca soarele nu prea ajunge. Nu exagera pe maini.
5. Sterge coaja de portocala de pe picioare
Celulita este un dat al vietii, fie ca ai masura 36 sau 46. Pentru a ascunde protuberantele, apeleaza la ajutorul unei lotiuni pentru fermitatea pielii. Acestea includ retinoide sau cafeina si, aplicate o data pe zi, imbunatatesc aspectul pielii, caci stimuleaza circulatia subcutanata si fac pielea sa-si recapete, temporar, forma perfecta.
6. O linie a bikinilor perfecta
Exfoliaza cu regularitate pielea din zona inghinala: Inainte de a te depila, aplica pe zona vizata, cu ajutorul unei dischete din bumbac, un toner pe baza de acid salicilic. Aceasta operatiune va preveni cresterea firelor de par sub piele. Dupa depilat, aplica o crema hidratanta pe baza de aloe vera.
Foloseste un aparat de ras cu lama ascutita, noua, la fiecare 5 utilizari: O lama veche si uzata are mai multe sanse sa vatame pielea si chiar sa induca diverse infectii bacteriene. Acest fapt este iritant pentru foliculii de par si reprezinta punctul de plecare ideal al cresterii firelor de par pe sub piele. De aceea, a alternativa inspirata ar fi aceea de a folosi crema depilatoare. 
Crema depilatoare face minuni: Aceste produse au ca pricipiu de baza niste substante active care dizolva firul de par, insa doar pana la baza, nu si spre radacina. De aceea, exista si asa riscul ca firele de par sa creasca in piele. Cu toate acestea, avantajul indubitabil al cremei depilatoare este acela de a diminua cu mult timpul alocat indepartarii parului.
7. Calcaie moi
Iata o reteta pe care o poti folosi acasa: exfoliaza picioarele cu un gel de dus cu particule abrazive, aplica apoi o crema grasa, hidratanta si infasoara picioarele cu folie de plastic. Stai asa vreun sfert de ora. Pielea va deveni fina, fina.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre corp

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre celulita

Cele mai citite articole

In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0