Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa folosesti cafeaua in ritualul de infrumusetare

de Viorica Ghinea la 2020-06-26
Cum sa folosesti cafeaua in ritualul de infrumusetare
Crezi ca singurul rol pe care il are cafeaua este sa te energizeze la inceput de zi? Atunci pierzi multe dintre beneficiile pe care le ofera aceasta bautura-minune. Stiai ca poate fi inclusa cu succes in ritualul de infrumusetare? Iata cum te ajuta cafeau sa ai pielea mai frumoasa!


Intrebuintarile cafelei in domeniul cosmetic


1. Reduce pungile de sub ochi.

Dupa ce s-a racit cafeaua, inmoaie niste discuri demachiante ori tampoane de vata in solutie si aplica compresele pe zona de sub ochi. Lasa tratamentul naturist sa actioneze timp de 10 minute, dupa care indeparteaza compresele si sterge surplusul cu un servetel demachiant.

2. Exfoliaza pielea

Prepara un scrub format din cateva linguri de zat de cafea si cateva linguri de ulei de cocos. Aplica pasta obtinuta pe corp, apoi realizeaza un masaj cu miscari circulare pentru a favoriza indepartarea celulelor moarte de la suprafata pielii.

3. Ofera volum parului

Podoaba ta capilara este lipsita de vitalitate? Atunci profita de una dintre intrebuintarile cafelei si prepara un tratament care sa iti ofere volum. Tot ce trebuie sa faci este sa amesteci putin zat de cafea cu balsam de par. Clateste cu apa din abundenta la final.

4. Calmeaza arsurile solare

Inmoaie un prosop moale in cafea rece, apoi aplica pe zonele cu probleme de mai multe ori pe zi, pana obtii rezultatele dorite. Acest tratament va estompa roseata si va calma senzatia de usturime si de mancarime.

5. Vopseste natural parul

Dupa ce te-ai spalat pe par, clateste-te cu cafea pentru a inchide nuanta. Lasa bautura sa isi faca efectul timp de zece minute, dupa care clateste-te bine pe cap.

6. Lupta impotriva imbatranirii premature

Tine la distanta imbatranirea prematura a pielii cu ajutorul cafelei. Nu trebuie decat sa aplici o masca formata din o lingurita de zat de cafea, o jumatate de lingurita de cacao, o lingurita de miere si putin lapte. Aplic-o pe piele si asteapta in jur de un sfert de ora, dupa care indeparteaza cu apa rece.

7. Estompeaza aspectul celulitei

Castiga lupta impotriva celulitei cu ajutorul unui tratament naturist pe baza de cafea. Tot ce trebuie sa faci este sa amesteci zatul de cafea cu putin zahar si ulei de cocos. Cantitatile se folosesc in functie de zonele pe care le aplici. Maseaza amestecul pe pielea umeda, apoi infasoara-te cu folie alimentara si asteapta in jur de 30 de minute. Aceasta este una dintre cele mai bune impachetari anticelulita, asa ca rezultatele dorite nu vor intarzia sa apara.

Tu stiai de aceste intrebuintari ale cafelei in domeniul cosmeticii?


Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.86 din 5 - 11 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre beneficii cafea

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre zat de cafea

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre celulita

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre imbatranire prematura

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0