Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ingrijirea tenului in doar 3 pasi simpli

de Sunt Fericita la 2019-09-19
Ingrijirea tenului in doar 3 pasi simpli
Ritualul zilnic de ingriire este cel mai important pas pentru un ten curat si sanatos. Ce trebuie sa faci pentru a avea o piele perfecta fara sa petreci ore in sir in fata oglinzii? Iata cateva trucuri simple!


3 Pasi pentru o ingrijire corecta a tenului
 

Pielea este cel mai mare organ al corpului. Pentru a avea o piele sanatoasa si lipista de imperfectiuni trebuie sa urmezi cativa pasi simpli de ingrijire. Rutina zilnica de ingrijire trebuie sa aiba loc indiferent de timp sau stare. Tu stii ce tip de ten ai?
 
Fiecare tip de ten are propriile nevoi. Exista in total noua tipuri de ten, printre care amintim: ten mixt, ten uscat, ten gras, ten cuperotic, ten, ten ridat, ten axisfic, ten pletoric. Pentru a descoperi care sunt nevoile tenului tau, cel mai bine cere parerea specialistului, a medicului dermatolog. Primul pas important pentru o ingrijire corespunzatoare este alegerea produselor cosmetice potrivite. 
 
Ritualul zilnic de ingrijire trebuie sa urmeze trei pasi importanti!
 
  • Curatarea tenului. Procesul de curatare inseamna demachierea obligatorie a tenului de doua ori pe zi: dimineata si seara. Chiar daca ai spune ca dimineata nu este nevoie de curatare deoarece te-ai demachiat corect seara, specialistii sustin faptul ca in timpul noptii tenul acumuleaza exces de sebum care trebuie indepartat dimineata, inainte de aplica orice machiaj. Pentru curatarea tenului este important sa alegi produsele de curatare potrivite. Se aleg in functie de tipul de ten, dar si in functie de varsta.
     
  • Hidratarea tenului. O piele sanatoasa este si o piele perfect hidratata. Crema hidratanta de fata este extrem de importanta. Aceasta trebuie aleasa in functie de caracteristicile tenului si nu trebuie schimbata daca corespunde nevoilor tenului.  Alege crema in functie de perioada anului deoarece in sezonul rece tenul are nevoie de o hidratare mai mare spre deosebire de sezonul cald. Citeste eticheta produsului si vezi care sunt ingredientele de baza ale cremei. Cauta un produs care contine o concentratie mare de D-panthenol si emolient hiderolipid. 
     
  • Protejarea tenului. Un al treilea pas important pentru ingrijirea tenului este protejarea. Chiar daca multe femei sar peste acest pas, protejarea inseamna o bariera impotriva factorilor externi din mediul inconjurator. Cum iti protejezi cel mai bine tenul? Cu ajutorul fondului de ten! Un fond de ten trebuie ales in functie de caracteristicile pielii si intr-o nuanta cat mai apropiata de nuanta naturala a pielii tale. Aplica fond de ten de fiecare data cand iesi din casa deoarece acesta este un scut impotriva prafului, a poluarii si a razelor nocive ale soarelui.

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.71 din 5 - 7 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
    Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
    Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0