Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa deschizi un capac de borcan intepenit

Cum sa deschizi un capac de borcan intepenit
Nu vroiai decat un castravete mic. Il vezi prin geamul borcanului si ai apa in gura numai gandindu-te cat este de crocant, de dulce-acrisor, de bun. Dar nu poti deschide capacul. Ai incercat toate metodele traditionale: ai rotit capacul, l-ai implorat, l-ai blestemat, dar nimic.


Poate un capac de borcan sa stea intre tine si fericirea adevarata? Aiurea. Iata cateva tehnici de salvare:
1. Tehnica fundul de bebelus. Ai vazut la televizor cum neonatologul ia nou-nascutul si il loveste la fundulet pentru a-l face sa planga dupa nastere? Metoda functioneaza de minune si la borcane. Uneori. Intoarec borcanul, tine-l cu o mana de mijloc si cu cealalta bate tare in partea dorsala. Roteste acum acum capacul si bucura-te de viata.
2. Ia repede un cutit si baga-i varful sub capac, pana ce auzi POC. Lucreaza cu atentie pentru a nu sparge borcanul, caci muraturile se vor umple de cioburi, nu de alta.
3. Varsa-ti nervii pe capac, lovindu-l incet, intr-un unghi de 45 de grade de o suprafata dura, cum ar fi masa sau chiuveta. Poti sa dai in capac si cu o lingura de lemn. Nu lovi prea tare, sa nu indoi capacul si sa complici intreaga operatiune.
4. Apa fierbinte. Lasa un pic apa calda sa curga pe borcan si apoi, cu ajutorul unui prosop de bucatarie, pentru a apuca mai bine, roteste capacul. Caldura face ca materialul sa se mareasca si capacul sa se roteasca. Poti folosi si un uscator de par pentru acelasi efect.
5. Renunta si cumpara-ti un desfacator de capace. Exista si asa ceva pentru varstnici sau pentru persoanele cu probleme neurologice, pentru a le ajuta sa reduca nivelul de energie necesar pentru a deschide borcanele. 
6. Strica capacul. Daca nu ai de gand sa refolosesti capacul, gandeste-te sa scapi de tot de el. Foloseste un desfacator de sticle pentru a trage de capac sau fa gauri in capac pentru a-l face sa pocmeasca si sa se roteasca mai usor. Nu ai desfacator? Ia o lingura cu terminatia rotunda pe care sa o introduci intre capac si gatul borcanului. Manuieste instrumentul pana cand ajungi la reusita. Aleluia!

Sursa foto: www.sxc.hu

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.67 din 5 - 46 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sfaturi utile

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre fericire

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0