Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Exercitii care iti tonifiaza picioarele

de Sunt Fericita la 2019-06-10
Exercitii care iti tonifiaza picioarele
Pentru ca a venit vara, perioada in care ne expunem cel mai des picioarele, ti-am pregatit o serie de exercitii pe care sa le faci pentru a-ti tonifia picioarele.


Din cauza sedentarismului ori a stilului de viata dezorganizat, silueta este prima afectata. Din fericire, poti sa ai picioare sexy si tonifiate doar daca faci in fiecare zi 30 de minute de miscare si cateva exercitii simple. Iata care sunt exercitiile care te ajuta sa iti tonifici musculatura picioarelor!

 
  • Genuflexiuni cu desprindere. Cel mai simplu mod prin care poti sa iti tonifici picioarele. Stai cu picioarele usor departate si fa genuflexiuni in care sa aterizezi prin desprinderea. Fa o serie de 20 de genuflexiuni cu un picior si inca 20 cu celalalt picior. Poti face si genuflexiuni normale, coborand bazinul cu genunchii flexati.

 
  • Ridicari de bazin. Intinde-te pe spate, ridica bazinul si inainteaza cu picioarele fara sa lasi bazinul in jos. Retrage-ti calcaiele spre bazin si repeta aceasta miscare de 10 ori.

 
  • Fandari laterale cu picioarele. Stai cu picioarele departate si coboara usor in fandare pe o parte si ulterior pe cealalta parte. Repeta acest exercitiu cu 10 repetari pe fiecare parte. Ai grija ca in acest exercitiu sa cobori bazinul lent si la fel de lent sa il aduci inapoi.

 
  • Exercitiu izometric. Mai exact, scaunelul la perete. Stai rezemata de perete si coboara genunchii la 90 de grade. Stai in aceasta pozitie timp de 30 de secunde nemiscata. Repeta acest exercitiu de 10 ori. Acest tip de exercitiu te va ajuta sa iti antrenezi picioarele si sa iti protejezi articulatiile.

 
  • Podul combinat. Intinde-te pe spate, cu mainile le langa corp si picioarele flexate. Ridica bazinul cat de sus poti si pune piciorul stand sub piciorul drept, dupa care extinde piciorul in diagonala, in partea stanga. Repeta acest exercitiu de 20 de ori pentru fiecare picior.

 
  • Mers pe varfuri. Ia doua greutati, fiecare intr-o mana si mergi pe varfuri timp de 60 de secunde. Repeta acest exercitiu de 10 ori.
Fandare cu greutati in mana. Stai in picioare si tine in fiecare mana cate o greutate. Fa un pas inainte, nu foarte mare pentru a nu te suprasolicita, coboara piciorul din spate pana cand te apropi cu genunchiul de sol. Repeta aceasta miscare si cu celalalt picior si repeta intreg exercitiul de 10 ori.


Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.58 din 5 - 6 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Dincolo de aroma sa reconfortanta si gustul placut, ceaiul verde a fost asociat cu multiple ...
    Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
    O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0