Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa iti imbunatatesti CV-ul - Top 5 sfaturi utile

de Sunt Fericita la 2019-02-13
Cum sa iti imbunatatesti CV-ul - Top 5 sfaturi utile
Pentru a te face remarcat in momentul in care aplici pentru un loc de munca ai nevoie de un CV extrem de bine pus la punct si de informatii adevarate si concise. Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa iti imbunatatesti cv-ul!


Daca te gandesti sa iti cauti un alt loc de munca, atunci primul pas pe care il ai de facut la inceput de drum este sa iti actualizezi CV-ul cat mai bine. Sa castigi un interviu depinde in mare parte de prima impresie pe care o faci o data cu aplicarea CV-ului, asa ca iata cum ar trebui sa iti imbunatatesti profilul!
 
Nu scrie prea mult. Cea mai buna metoda prin care iti scoti in evidenta CV-ul este sa te limitezi sa scrii doar informatiile esentiale. Nu te apuca sa detaliezi toate atributiile pe care le-ai avut la fostul job deoarece un angajator bun isi va da seama din primele randuri daca esti omul de care au nevoie. Descrie-ti abilitatile si informatiile esentiale in doar cateva cuvinte si lasa-ti loc pentru a explica mai multe in cadrul unui interviu.
 
Folosese un limbaj scurt si la obiect. Un limbaj corect inseamna sa lasi de-o parte informatiile inutile si sa scrii doar ceea ce un angajator cauta. Calitatile tale trebuie trecute cat mai vizibil in CV pentru a te face remarcat si pentru a obtine interviul de angajare. De la primul interviu si pana in momentul angajarii, de tine depinde intreg procesul. 
 
Include-ti toate realizarile. Intr-un CV ,practic, incerci sa iti vinzi abilitatile de lucru. Ramane valabil faptul ca nu trebuie sa scrii mai mult de cateva cuvinte, insa nu uita sa amintesti cele mai importante realizari profesionale de pana acum. Scrie-ti calitatile si punctele forte.
Lasa sa-ti citeasca si un prieten CV-ul. Este posibil sa iti scape mici greseli de ortografie sau punctuatie pe care efectiv sa nu le mai observi, asa ca o alta persoana care sa iti citeasca CV-ul este numai buna. Iti poti imbunatati considerabil CV-ul daca ai ocazia sa corectezi din timp eventualele greseli.
 
Alege fontul corect. Atat pentru un CV, cat si pentru o scrisoare de intentie, cele mai potrivite fonturi sunt cele sobre deoarece inspira profesionalism. Vorbim despre fonturi precum: Times New Roman, Ariel sau Verdana . Fontul ales iti poate creste sansele de reusita deoarece te recomanda drept o persoana matura. Spuneam si despre scrisoare de intentie deoarece, de multe ori o scrisoare bine scrisa inainte de atasarea CV-ului poate face diferenta. Scrisoarea de intentie iti ofera posibilitatea sa explici de ce esti persoana potrivita pentru acel post, care sunt atributiile tale si cu ce beneficii poti veni o data cu angajarea ta in compania respectiva. Personalizeaza-ti scrisoarea de intentie si nu alege sa copiezi un model predefinit de pe internet.

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
    Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0