Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa tii o dieta deloc costisitoare

de Camelia Diaconu la 2020-02-10
Cum sa tii o dieta deloc costisitoare
O dieta sanatoasa presupune o alimentatie pe masura, in orice moment al zilei. Atunci cand te-ai decis ca este timpul pentru dieta, trebuie sa renunti la orice este nesanatos si mai ales la cantitatile mari de mancare. Si pentru ca o dieta care te ajuta sa slabesti sanatos nu este deloc costisitoare, iata care sunt recomandarile noastre pe care le poti urma cu o suma modica in fiecare zi!


Renunta la sucurile dulci. Consumul de lichide este recomandat zilnic, insa nu consumul de lichide dulci, sucuri, cockteiluri ori altele. Apa este cea mai sanatoasa modalitate de a te hidrata, iar din punct de vedere financiar este si cea mai accesibila varianta. Preturile magazinelor, dar si a restaurantelor sunt mult mai mari atunci cand vine vorba despre bauturile dulci in detrimentului apei.
 
Renunta la mancarea de tip fast-food. Stim ca este gustoasa si uneori esti tentat sa o mananci, insa nu este deloc sanatoasa pentru organism. Cantitatile mari de ulei care sunt folosite in preparatele de tip fast food pot afecta functionarea optima a organismului, colonului, ficatului, etc. Mai mult de atat, preturile acestui tip de preparat nu sunt mici, tocmai din acest motiv, o dieta sanatoasa este cu mult mai sanatoasa decat un stil de viata nefavorabil.  Pentru un echilibru, consuma fructe si legume proaspete, care te vor ajuta sa slabesti ori sa iti mentii greutatea optima, dar si sa fii sanatos. Din punct de vedere financiar, gandeste-te care este pretul fructelor si al legumelor, dar si care este pretul un hamburger si al unei portii de cartofi prajiti. Diferenta o vei observa singur. 
 
Renunta la dulciuri. Cheltuielile suplimentare pe care le faci pentru dulciuri in fiecare zi, le poti economisi atunci cand optezi pentru o dieta sanatoasa. Renunta sa mai mananci multe dulciuri, care iti afecteaza atat silueta, cat si organismul. Atunci cand organismul iti cere dulce inseamna ca este slabit si are nevoie de energie,  de zahar, pentru a se putea reactiva. Alege sa consumi fructe, care contin si ele o cantitate acceptabila de zahar si care te vor ajuta sa te simti mai bine. 
 
Renunta sa mai faci cumparaturi in exces. O dieta sanatoasa presupune doar cumpararea alimentelor necesare, fara sa mai iei altceva in plus doar de dragul cumparaturilor. Chiar daca vezi o multime de oferte si esti tentat sa cumperi, acest lucru nu te va ajuta nici sa fii mai sanatos, nici sa iti economisesti banii. 
 
Trebuie sa reduci cantitatile mari de mancare.  Un stil de viata costisitor este acela care presupune si portii mari de mancare, pe care organismul nu le cere. Nu manca mai mult decat ai nevoie si ridica-te de la masa intotdeauna atunci cand simti ca te-ai saturat, mai ales daca iti doresti sa slabesti. Din punct de vedere financiar, se reduc si costurile pentru ca nu vei mai cumpara aceeasi cantitate de mancare si nici nu vei mai fi tentat sa cumperi alimente in plus. 

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.08 din 5 - 6 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
    In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
    Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0