Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Dieta alicalina si o reteta pe cinste: Fettucini cu legume!

Dieta alicalina si o reteta pe cinste: Fettucini cu legume!
Dieta alcalina reprezinta una dintre vedetele stilurilor sanatoase de alimentatie! Daca vreti, dieta alcalina a devenit pentru multe dintre noi mai mult decat un stil de alimentatie, un adevarat stil de viata.


Asa se face ca apa plata cu lamaie nu lipseste niciodata de pe birouri si ca legumele verzi sunt mereu prezente in frigiderele noastre.

Iata doar doua aspecte referitoare la dieta alcalina. Organismul nostru are nevoie de legume verzi si de lamaie, care intra in componenta cu acidul gastric din stomac si il alcalinizeaza rapid. Rezultatul? Organismul nostru are mai multe sanse sa se refaca singur si sa tina la distanta virusi, bacterii si boli, pentru simplul motiv ca mediul intern este alcalin, nu acid!

Iata si reteta culinara pe care o putem prepara si noi acasa, o reteta culinara extrasa din ghidul "Dieta alcalina pentru un stil de viata sanatos":

Fettucini cu legume
450 de grame de ceapa tocata
1/8 lingurita de ardei cayenne tocat
2 linguri suc de lamaie
450 ml lapte de soia
un praf de sare de mare si nucsoara
cimbru, dafin
300 g de spanac proaspat
5 linguri de unt
2 linguri de faina de grau
1 conopida medie taiata
500 grame fettuccini
4 linguri de patrunjel tocat
250 de grame de parmezan ras.
Ceapa se caleste in untul in care am pus ierburile. Se adauga spanacul, se acopera si se lasa la inabusit, la temperatura scazuta pana cand spanacul se inmoaie. Se indeparteaza de langa sursa de caldura si se adauga sucul de lamaie.
In tigaie se topesc 5 linguri de unt la temperatura scazuta. Se adauga faina si se gateste 3-4 minute. Se adauga lapte cald si apoi se amesteca pentru a se forma un sos gros.
Se paseaza amestecul de spanac si ceapa si se adauga sosul, sarea si nucsoara. Se da la temperatura joasa si se incalzeste bine de tot pentru ca aromele sa se intrepatrunda.
Conopida se inabusa si si pastele se fierb al dente. Se scurg si peste ele se pune sosul. Se adauga alaturi conopida, parmezan si patrunjel.

Pofta buna!

Ghidul "Dieta alcalina" se poate comanda de aici >>>

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Calatorii culinare 101 de retete secrete accesibile oricarui bucatar amator


Impresioneaza-ti membrii familiei si prietenii cu niste mancaruri pur si simplu DELICIOASE gatite de mana ta Cartea "Calatorii culinare" iti prezinta 101 de retete secrete ale unor mancaruri savuroase perfect accesibile oricarui bucatar amator 101 mancaruri cum nu ai mancat in viata ta Singura reactie posibila dupa ce le vei degusta...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.67 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta alcalina

Cele mai citite articole

Inca din copilarie, ai vazut macar o data bijuterii cu perle, pe care bunicile le pastrau la loc de ...
O vacanta activa, plina de adrenalina, in care sa descoperi peisaje inedite si sa ai parte de noi ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Gateste sanatos: Top 5 retete Bio
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0