Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Spectacole in aer liber la Opera Nationala Bucuresti. Incepe stagiunea 2020-2021

de Sunt Fericita la 2020-08-27
Spectacole in aer liber la Opera Nationala Bucuresti. Incepe stagiunea 2020-2021
Opera Nationala Bucuresti va sustine spectacole in aer liber, pe esplanada din fata cladirii impresionante in care functioneaza. Astfel, incepe stagiunea 2020-2021.


Opera Nationala Bucuresti, institutie publica de cultura aflata in subordinea Ministerului Culturii, incepe stagiunea 2020-2021 cu o serie de opere in concert, recitaluri, seri de balet si concerte - toate sub numele "Seri de Opera si Balet pe Esplanada”.
 
Programul primei saptamani va include "Sincretismul artelor”, "Voci nobili” si "Seara Tinerelor Talente” - "Carmina Burana”, de Carl Orff, programate pentru 27, 28, 29 si 30 august, incepand cu ora 20:00.
 
Evenimentele din urmatoarele saptamani se vor desfasura in zilele de miercuri, joi, sambata si duminica, incepand cu ora 19:00.
 
"Seara Tinerelor Talente” este un eveniment sustinut de bursierii „Tinere Talente”, program al Fundatiei Regale Margareta a Romaniei.
 
Accesul la concerte se va face cu minim o ora inaintea evenimentului, in conditii de siguranta si respectand normele sanitare in virgoare.
 
"Seri de Opera si Balet pe Esplanada” face parte din SAMER 2020 - Stagiunea Artistica Muzicala Estivala a Romaniei 2020, proiect intitiat de Ministerul Culturii.
 
Participarea la spectacolele Operei Nationale Bucuresti este conditionata in prezent de un cod vestimentar: smart casual.
 
Pentru siguranta si confortul artistilor interpreti si a tuturor spectatorilor, cei sositi dupa ora de incepere a reprezentatiei isi vor putea ocupa locurile in sala la prima pauza, a carei situare in timp variaza in functie de spectacol/ eveniment. De asemenea, in cazul in care parasiti sala de spectacole dupa debutul reprezentatiei, va va fi permisa intoarcerea la locul dumneavoastra la cea mai apropiata pauza. Ne pare rau pentru orice neplacere pe care acest lucru il poate provoca, aceia dintre dumneavoastra aflati intr-una dintre situatiile sus-mentionate fiind invitati sa vizioneze o parte a reprezentatiei pe monitorul situat in Foaierul Mare.
 
Opera Nationala Bucuresti isi rezerva dreptul de a solicita parasirea salii de spectacole acelora care disturba in vreun fel desfasurarea reprezentatiei.
 
Pentru a asigura desasurarea in conditii optime a reprezentatiei, spectatorii sunt rugati sa opreasca functionarea telefoanelor mobile inainte de inceperea reprezentatiei. In cazul in care, din motive obiective, este absolut necesara mentinerea in stare de functionare a telefoanelor mobile, va rugam sa le setati pe modul Silentios. Va rugam sa luati insa in considerare ca lumina raspandita de telefonul dumneavoastra poate distrage atentia celorlalti spectatori sau a artistilor.
 
De asemenea, din ratiuni legate de drepturile de autor si din dorinta mentinerii unor conditii optime de desfasurare a reprezentatiei, fotografierea sau inregistrarea audio-video la spectacole (inclusiv folosind telefoanele mobile) nu este permisa.
 
In cazul in care doriti sa vedeti si ceea ce se intampla in mod obisnuit in culise, pentru grupuri de minimum 5 persoane, adulti sau elevi/ studenti, se pot organiza, in baza unei programari prealabile, tururi ghidate ale cladirii. Solicitarile se pot trimite pe adresa comunicare@operanb.ro, cu mentiunea ca acestea trebuie sa includa toate detaliile aferente – numar de persoane, limita minima si maxima de varsta a grupului, preferinte cu privire la date si interval orar de vizitare, spatiile ce se doresc a fi vizitate cu precadere, orice alte informatii considerate relevante. Participarea se face in baza achitarii unei taxe de vizitare (pret bilet adulti – 15 lei; pret bilet copii/elevi/studenti – 5 lei), in intervalul orar: 10:00 – 16:00, de luni pana vineri.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre spectacole

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre opera

Cele mai citite articole

In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0