Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Gandurile unei femei mature: Ce dragoste crezi ca meriti?

Gandurile unei femei mature: Ce dragoste crezi ca meriti?
Un om destept a zis candva ca acceptam dragostea pe care credem ca o meritam. Adevarat. Ai un iubit pierde-vara si il accepti, pentru ca nu crezi ca meriti mai mult. In secret banuiesti ca poti/meriti mai mult, dar nu cumva atitudinea asta este prea egoista?! Nu cumva te gandesti la tine in termeni prea elevati?


Hei, Dalai Lama, daca ai o prietena care se intalneste cu un nenorocit, nu ii zici sa-l uite si sa-si vada de viata? O insala, ii spune ca ii pare rau si greseste din nou. Prietena ta incearca sa rationalizeze totul si spune ca el pare ca regreta cu adevarat. Tu nu ai ce face decat sa stai pe margine si sa bombani.
Normal, si cel mai dragut om se poate impiedica. Orice barbat te va rani la un moment dat, dar sunt unii care merita a doua sansa si altii care nu.
Cand vine vorba despre copiii nostri, ne dorim pentru ei parteneri care sa fie aratosi, educati, din familii bune etc. Logica este urmatoarea: copilul meu este bun la toate, de ce sa se multumeasca atunci cu putin?
Dar stau si ma intreb, cat de bun este suficient de bun? 
Te place un baiat cumsecade, te casatoresti cu el si pierzi sansa de a-l intalni pe cel cu care ai merge si pe Marte? Si daca ii intorci spatele si afli, trei relatii mai tarziu, ca nu vei mai da niciodata peste unul ca el?
Cat de mari ar trebui sa fie asteptarile tale fata de partenerul tau? Are material de barbat cumsecade, de unul cu bani, de aratos sau de loial? Care sunt criteriile tale pentru aflarea partenerului ideal?
Si, ca sa complicam lucrurile si mai mult, cand l-ai gasit pe Fat-Frumos, crezi ca-l meriti?
Unii oameni vor, pur si simplu, idealul intruchipat. O prietena vrea un barbat care nu merge in cluburi, nu bea, nu fumeaza. Si, totusi, ea le face pe toate astea. Oare merita ea un astfel de barbat?
Poate ca nu.
Sa ne intoarcem la ceea ce meriti. Meriti cel mai bun. Dar stii ceva? Va exista intotdeauna cineva mai bun decat de el.
Cineva alaturi de care iarba este mai verde. Cineva care pare ca are de toate. Cineva care bifeaza toate criteriile pe lista ta.
Iata ce cred eu: prioritizeaza-ti criteriile si, cand le bifezi pe cele mai importante, opreste-te din cautat.  Nu te mai gandi ca exista cineva mai bun.
De acord, nu trebuie sa te multumesti cu un ratat, ci doar cu cel potrivit. Odata ce-l gasesti, nu te mai intreba ‘si daca’ si crede cu tarie ca este cel mai bun.
Uneori, nu vei sti niciodata cine este cel mai bun. Trebuie doar sa crezi asta.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.17 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dragoste

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0