Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

10 sfaturi pentru o relatie de succes

de Sunt Fericita la 2020-02-11
10 sfaturi pentru o relatie de succes
Vrei sa ai o relatie care sa dainuie in timp? Iti doresti ca aventura in doi sa aiba succes? Tine cont de aceste 10 sfaturi!


De fiecare data, insa, trebuie sa retii ca tu esti importanta si ca nu e necesar sa mentii langa tine un barbat care nu te merita si nu te trateaza bine.
 
Daca totul e in regula, atunci poti tine cont de aceste 10 sfaturi pentru o relatie de succes.
 
1. Indragosteste-te permanent. Nu inceta nicio clipa sa descoperi lucruri noi la persoana de langa tine, sa te indragostesti in fiecare zi cate putin de ea. Este posibil!
 
2. Vezi mereu partea ei/lui buna. Acorda atentie calitatilor sale si nu pune accent pe defecte sau greseli. Fa-l pe celalalt sa se simta pretuit cu adevarat.
 
3. Nu este treaba ta sa iti schimbi partenerul. Accepta-l de la inceput asa cum este, sau nu intra intr-o relatie cu cineva la care crezi ca trebuie sa schimbi lucruri.
 
4. Fiti vulnerabili. Emotiile si slabiciunile au rolul lor si nu trebuie ascunse si mascate intr-o relatie.
 
5. Vorbeste-i despre ceea ce-ti place in pat. Nu trebuie sa astepti pana cand vor trece 3 ani de viata intima, pentru a-i spune ca nu suporti cand te zgariie pe spate. Daca vrei sa ai parte de orgasmuri constante, si de satisfactie in asternuturi, atunci, noi te sfatuim sa discuti despre aceste momente de la inceputul vietii voastre sexuale. 
 
6. Banii. Nu va certati din cauza banilor. Chiar daca anume acest subiect este cel, din cauza caruia se cearta cele mai multe cupluri, aceste momente trebuie rezolvate cu cap. Vorbiti, discutati, cum sa va mentineti bugetul, ambii din voi trebuie sa lucreze asupra acestui subiect subred. 
 
7. Conflictele. Vorbeste-i partenerului despre ceea ce te enerveaza in viata de cuplu, incercati sa ajungeti la un numitor comun! Conflictele trebuie rezolvate la timp, pentru ca, in caz contrar, apar frustrarile, si puteti avea parte de o relatie otravita. Comunicati, dar, nu exagerati. 
 
8. Nervii. Daca nu ai buna dispozitie, nu inseamna ca trebuie sa i-o strici si partenerului. Problemele de la serviciu trebuie lasate dincolo de usa. Nu este cazul sa va suparati pe iubitul dumneavoastra, doar din cauza ca seful a ridicat vocea la dumneavoastra. Acasa e locul unde trebuie sa va bucurati de viata. 
 
9. Scoate-ti la suprafata latura empatica. Abilitatea de transpunere in pielea celuilalt este trasatura primordiala a omului. Pentru unii empatia este ceva natural, altii muncesc mai mult sa o scoata la suprafata. Conteaza sa il intelegi pe iubitul sau sotul tau si sa stii cand este bine sa intervii in rezolvarea unei situatii si cand sa ii fii alaturi cu o imbratisare sau cu simpla ta prezenta. De asemenea, fii un bun ascultator. Lumea duce lipsa de oameni care sunt prezenti si atenti la ceea ce spun cei din jur.
 
10. Imbratiseaza-l des. Perechea perfecta nu exista. Cu toate ca Disney te-a invatat ca finalurile sunt doar fericite, nu traiesti in desene animate. Nimeni nu ti-a spus in copilarie ca povestea Cenusaresei incepe, in realitate, dupa finalul fericit. Testul relatiei dintre ea si Fat-Frumos abia atunci e initiat.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre 10 sfaturi

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre relatie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre succes

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0