Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 semne care-ti arata ca trebuie sa fugi

de Alina Negrutiu la 2014-05-02
3 semne care-ti arata ca trebuie sa fugi
Ti-ai gasit sufletul pereche, sunteti impreuna de ceva vreme si simti ca esti pregatita sa treci la urmatorul nivel. Poate chiar la casatorie. Este insa el partenerul perfect pentru o calatorie de durata? Ar fi bun, nu-i asa, un glob de cristal care sa-ti spuna cum va fi viitorul. Daca exista insa niste mici semnale de alarma pe care tu vrei sa le treci cu vederea pentru ca il iubesti, fii cu ochii-n patru. Nu lasa lucrurile sa mearga mai departe.


1. Nu mai vrea sa faca amor. Nu te bate la cap, nu se supara ca nu ai chef, nu simti niciun fel de presiune. Dar care barbat nu initiaza niciodata o partida de sex? Care barbat nu incearca niciodata sa te seduca? Trebuie sa analizezi un pic situatia, pentru ca este, cu siguranta, atipica.
Sunt multe motive pentru care un barbat nu este interesat de sex. Poate este gay, poate fi deprimat, poate te insala. Oricare ar fi problema, descoper-o, inainte sa-i juri credinta vesnica.
2. Este capricios si, cand este stresat, bea. Aici vorbim despre doua lucruri vitale intr-o relatie de durata: rezistenta in plan emotional si mecanismele de adaptare, de manageriere a stresului. Daca ii sare tandara din orice, este o problema. Cu totii avem momente bune si momente proaste, caci suntem oameni. Dar exista multe moduri sanatoase de a face fata stresului (comunicarea, sportul, meditatia, exercitii de respiratie), la fel cum exista si moduri nesanatoase (tranteste usi ca un copil, se retrage ore intregi, se drogheaza). Trebuie sa te asiguri ca vede dincolo de frustrarile momentului, ca are incredere in abilitatea lui de a rezolva probleme si ca se poate reface si merge inainte, desi a fost doborat.
3. Este un singuratic, cu foarte putini prieteni si se simte neinteles de lume. Are o alura romantica si te simti speciala, caci esti singura care-l intelege. Amandoi sunteti speciali. Dar acest tip de personalitate are o parte intunecata care, in timpul calatoriei, poate sa va strice relatia. Orice om are nevoie de cel putin doi prieteni de durata. Este semn de loialitate si empatie. 
Chiar si artistii cu viziuni excentrice gasesc persoane cu care sa relationeze. Vrei ca barbatul tau sa se conecteze pozitiv cu altii, pentru ca asta arata ca poate lucra in echipa. Iar casnicia este multa munca in echipa. 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cuplu

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre casatorie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre relatii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre

Cele mai citite articole

Rodia este un fruct delicios si nutritiv cu o istorie bogata si origini stravechi. Desi poate parea ...
Dincolo de aroma sa reconfortanta si gustul placut, ceaiul verde a fost asociat cu multiple ...
Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0