Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Epilare cu laser - lucruri pe care sa le stii inainte sa te epilezi

de Sunt Fericita la 2018-08-21
Epilare cu laser - lucruri pe care sa le stii inainte sa te epilezi
In prezent exista tot mai multe metode de epilare, care promit rezultate spectaculoase si o piele fina intr-un timp scurt. Epilarea cu ceara sau cu epilatorul sunt solutii de moment, care te ajuta sa scapi de firele de par nedorite, in timp ce epilarea cu laser este solutia ce ofera rezultate pe termen indelungat.


Iata ce trebuie sa stii despre epilarea cu laser

 
Procedura prin care are loc epilarea este de fapt o energie transmisa de laser si ulterior preluata de pigmentul din foliculii de par, fapt ce duce la distrugerea radacinii firului de par. Din momentul in care radacina este distrusa, atunci nu se mai produs si alte fire de par. Exista 3 tipuri de epilare cu laser principale:
 
Laser dioda - eficient in cazul pigmentului foarte deschis dar si inchis la culoare
Laser Alexandrite - cel mai tapid laser pentru epilare
Laser Nd: YAG - laser care poate fi folosit pe toate tipurile de piele, inclusiv pe pielea bronzata. 
 
Rezultatele apar pe termen lung. Trebuie sa stii ca o data inceput tratamentul cu laser, rezultatele se vad dupa mai multe sedinte, respectiv 6-8 deoarece fiecare organism reactioneaza diferit. Partile corpului sunt diferite si pot avea etape de crestere diferite a firelor de par. Este important sa te prezinti la fiecare sedinta, o data inceput tratamentul, chiar daca rezultatele incep sa se vada dupa 3-4 sedinte. 
 
Epilarea cu laser nu doare. Nu este dureros precum epilarea cu ceara sau epilator. Senzatia pe care o simti este de o usoara usturime, asemanator unui elastic subtire care intra in contact cu pielea. 
 
Inainte programarilor trebuie sa folosesti lama de ras. Trebuie sa te razi in zona in care urmeaza sa mergi sa te epilezi cu laser, tocmai pentru a permite luminii sa penetreze radacina firelor de par. Nu trebuie sa folosesti ceara sau epilator deoarece radacina trebuie sa ramana intacta, pentru ca laserul sa fie cat mai eficient. Fiecare fir de par care creste intre sedinte trebuie ras, nu smuls din radacina.
 
Trebuie evitate anumite tipuri de medicamente. La fel ca si in cazul epilarii cu ceara si in momentul in care te epilezi cu laserul este indicat sa renunti la anumite tipuri de medicamente, precum cele care provoaca fotosensibilitate, cel putin inainte cu o saptamana de procedura.
 
Cel mai bine functioneaza in patru zone ale corpului. Chiar daca epilarea cu laser este recomandata pentru orice zona a corpului, specialistii sustin faptul ca aceasta procedura functioneaza cel mai bine in patru zone ale corpului. Este eficient pentr zona inghinala si buza superioara, dar si pentru subrat si barbie. 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
    In cautarea unei diete echilibrate si sanatoase, fulgii de ovaz sunt un aliat de nadejde pentru cei ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0