In plus, coditele de la capsuni sunt comestibile si nu au un gust deloc rau, subliniaza cercetatorii de la o universitate din Italia.
Totusi, coditele de capsuni nu sunt deloc atragatoare, nici ca aspect, nici ca gust, ceea ce determina oamenii sa le arunce fara sa stea pe ganduri.
Iata cateva modalitati de a face coditele de capsuni mai atragatoare si chiar comestibile:
- puneti-le intr-un vas cu apa calda, in loc de lamai, lasati-le la infuzat, filtrati lichidul si serviti apa rece;
- presati capsuni cu tot cu codite intr-un bol, adaugati otet de vin alb, amestecati un minu pe foc si obtineti o delicioasa salata de vara
- faceti un smoothie de capsuni cu tot cu codite;
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
