In plus, coditele de la capsuni sunt comestibile si nu au un gust deloc rau, subliniaza cercetatorii de la o universitate din Italia.
Totusi, coditele de capsuni nu sunt deloc atragatoare, nici ca aspect, nici ca gust, ceea ce determina oamenii sa le arunce fara sa stea pe ganduri.
Iata cateva modalitati de a face coditele de capsuni mai atragatoare si chiar comestibile:
- puneti-le intr-un vas cu apa calda, in loc de lamai, lasati-le la infuzat, filtrati lichidul si serviti apa rece;
- presati capsuni cu tot cu codite intr-un bol, adaugati otet de vin alb, amestecati un minu pe foc si obtineti o delicioasa salata de vara
- faceti un smoothie de capsuni cu tot cu codite;
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
